25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Lucescu ile bu iş gitmez

Milli Takım’ın dibe indiğini belirten Star yazarları, “Futbol oynamıyoruz, sistem yok, savunma dökülüyor, hücumda sıfırız. Luce ile devam edersek, 2020 de hayal olur” görüşünü savundu.

15 Kasım 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Lucescu ile bu iş gitmez

ZİYA ŞENGÜL: Yol yakınken bırak kendini de kurtar 

Dostum Lucescu, büyük ümitlerle geldin Türkiye’ye. Ama o kadar başarısız bir Milli Takım hocası oldun ki, istenmeyen adam ilan edildin. Sen kendini başarılı görebilirsin. Ama bu ekibi iki hazırlık maçında 5 gol yiyen bir  takım haline getirdiysen, asla başarılı değilsin. Futbol oynamıyoruz, sistem dersen hak getire, bol gol yiyoruz, ama atamıyoruz. Geleceğe yatırım yapma söylemi gereksiz. ‘Background’una saygı duyarım. Ama Milli Takım’ın başındaki Lucescu’ya asla saygı duymuyorum. Yapılması gereken tek işlem, ‘yol yakınken bırak’ kardeşim. Hem kendini kurtar, hem de Türk futbol kamuoyunu rahatlatan ol. Israr etmek başarı getirmez.

ALİ SAMİ ALKIŞ: Hocayı da değiştirelim kafayı da değiştirelim

Son Avrupa Şampiyonası finallerinde gruptan çıkamayan milliler, buna rağmen tam 650’şer bin Euro prim almışlardı ki; görgüsüzlüğün dik alasıydı. Boyumuzun ölçüsünü aldıktan sonra, federasyon bu kez prim vermemeye başladı. Para tatlı geldiği için, milliler bedava oynamaya sırt çevirdi. Hatta gizliden tepki koydu. Önüne gelen maçı kaybediyorlar. Umurlarında değil... Lucescu da; teknik direktörlük serüveninin son vurgununu sürdürmenin, keyfini çıkarmaya bakıyor. Ondan da hayır yok! İşin daha da kötüsü; bundan sonra kimi getirirseniz getirin, soruna acil bir çözüm bulma imkanı da yok. Çünkü çıkarcılık, milli takımdan da parsa toplamaya kadar ulaşmış. Kafayı değiştirmek lazım.