19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Mariano'nun attığı gol Fatih Terim'in 800. golü olarak tarihe geçti

Mariano, “Başakşehir maçı bizim için çok önemliydi. Şampiyonluk yolundaki bu anahtar maçı kazandık. Tünelin ucundaki ışığı gördük. Artık şampiyonluk bizim elimizde. Onu kimseye kaptırmayacağız” dedi.

StarSpor17 Nisan 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Mariano'nun attığı gol Fatih Terim'in 800. golü olarak tarihe geçti

MARİANO, Süper Lig’de şampiyonluk için büyük bir avantaj yakaladıklarını ve bunu iyi değerlendireceklerini söyledi. Şampiyonluk yolundaki kritik Medipol Başakşehir maçında Aslan’ın ilk golünü atan ve rakibin direncini kıran Brezilyalı futbolcu, “Bu maç şampiyonluk yolunda çok kritik ve anahtar bir maçtı. Kazanarak anahtarı biz açmış olduk” ifadesini kullandı.

ÇEKİŞMELİ BİR YARIŞ OLUYOR

Çok değerli bir galibiyet aldıklarını ve yeniden liderlik koltuğuna oturduklarını vurgulayan Mariano, “Bu sezon şampiyonluk yarışı çok çekişmeli geçiyor. Yeniden liderliğe yükseldik ve deyim yerindeyse tünelin ucundaki ışığı gördük. Bu tünel artık bizim için aydınlık bir tünel oldu. Kalan maçlarda ipler tamamen bizim elimizde. Tüm maçlarımızı kazanarak avantajı kaptırmayacağız” dedi.

TERİM İLE 800. GOLÜ ATTI

Teknik direktör Fatih Terim’in görev yaptığı dönemlerdeki resmi maçlarda 800. golü de atarak tarihe geçen Mariano, şöyle devam etti: “Bu gol hocamız için ayrıca değerli bir golmüş. Bunun için de çok mutlu oldum. Bu nedenle golü ayrıca teknik direktörümüz Fatih Terim’e armağan ediyorum. Terim çok başarılı bir teknik adam. Galatasaray’da 1000. golü de göreceğine inanıyorum.”