25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Milli güreşçi Cenk İldem, silahlı saldırıya uğradı

Grekoromen sporcu Cenk İldem trafikte tartıştığı kişiler tarafından bacağından vuruldu.

11 Ekim 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Milli güreşçi Cenk İldem, silahlı saldırıya uğradı

2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda erkekler grekoromen stil 98 kiloda bronz madalya kazanan milli güreşçi Cenk İldem, dün gece trafikte yol verme yüzünden tartıştığı kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı.

İki bacağından yaralanan grekoromen güreşçinin hastaneye kaldırıldığı, sağlık durumunun da iyi olduğu öğrenildi.

İstanbul'da bir hastanede tedavisi süren milli güreşçinin ameliyat olacağı ifade edildi.

GÜREŞ FEDERASYONU BAŞKANI'NDAN AÇIKLAMA GELDİ

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, trafikte yaşanan olayda yaralan milli güreşçi Cenk İldem’in durumunun iyi olduğunu söyledi.

Türk güreşinin önemli isimlerinden ve 2016 Rio Olimpiyatları'nda bronz madalya kazanan Cenk İldem, trafikte meydana gelen kavganın ortasında kalarak magandaların açtığı ateş sonrası yaralandı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, yaşanan olayı kınarken Cenk İldem’in olayla hiçbir alakası yokken olayın içinde kaldığını ve kaza kurşunlarıyla yaralandığını belirtti.

“Sporcumuzun durumu iyi”

İki kurşunun isabet ettiği sporcunun son durumu ile ilgili bilgi veren Aydın, “Çok şükür sporcumuzun durumu iyi. Küçük bir operasyon yapıldı. Kurşunlar bacağını delip geçmiş ve kemiğe zarar vermemiş. Bu olayı kınıyor sporcumuza ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum” şeklinde konuştu.