18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Moussa Sow'dan sosyal medyada ilginç yorumlar

Moussa Sow, Fenerbahçe'nin Gaziantepspor maçının ardından Beşiktaşlı bir taraftarın attığı tweeti beğendi ve sarı-lacivertlilere cevap verdi. İşte o tweetler...

26 Şubat 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Moussa Sow'dan sosyal medyada ilginç yorumlar

Moussa Sow'dan ilginç yorumlar...  Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Gaziantepspor ile 1-1 berabere kalırken, maç sonu teknik direktör Dick Advocaat'ın açıklamaları gündem yarattı. Advocaat, ''Takım içinde bir kişi bile Aykut Kocaman'ı istiyorsa hemen yarın ayrılırım'' şeklinde konuştu.

Advocaat'ın basın toplantısının ardından Beşiktaşlı olduğu tahmin edilen bir Twitter kulanıcısı Moussa Sow'a ''Takımda mutsuzsan seni de alalım'' yazdı. Sow'da kullanıcının tweetini beğendi ve akıllarda soru işareti bıraktı.

Sow, bir diğer Twitter kullanıcısı ile de ilginç bir diyalog yaşadı. Senegalli forvet, "Mekke'ye git, kötü durumdasın" diyen bir taraftara "Sen de gel" yorumu yaptı. Ardından "Eğer ayrılacaksan sorun yok" tweetine "Tamam başkan" cevabı verdi.

Moussa Sow, Gaziantepspor maçına ilk 11'de başlarken etkisiz bir oyun ortaya koydu. Sow, bu sezon Fenerbahçe formasıyla ligde 15 maça çıkarken 8 gol kaydetti.