26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Mustafa Denizli: Van Persie Fenerbahçe için yeterli değil

Göztepe - Fenerbahçe maçından sonra TRT Spor'da yorumlarda bulunan Mustafa Denizli, Van Persie için 'Kesinlikle Fenerbahçe için yeterli değil' dedi.

13 Ağustos 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Mustafa Denizli: Van Persie Fenerbahçe için yeterli değil

İşte Mustafa Denizli'nin Göztepe-Fenerbahçe maçı ile ilgili değerlendirmeleri:

Her iki takımın da kazanabileceği bir maçtı. Oyuna bakarsak 2-2'lik skoru yadırgamayız. Göztepe biraz daha dikkatli olsa daha fazla pozisyona girebilirdi. Fenerbahçe çok fazla pozisyon verdi.

"Van Persie Fenerbahçe için yeterli değil"

Robin Van Persie'nin fizik olarak Fenerbahçe'ye yeterli olmadığını net şekilde söyleyebiliriz. Fenerbahçe'nin hücum konusunda sıkıntıları var. Yeni transferleri göreceğiz. Göztepe galibiyete daha yakın olan taraftı. Oyun olarak Fenerbahçe'nin önündeydi. Fenerbahçe'nin topla daha çok oynamış olması önemli değil.

Mantıklı olarak değerlendirince seyircisiz oynama cezası çok yanlış. Yıllardır uygulanıyor ancak sorunlar devam ediyor. Souza ve Mehmet Topal belki 1 defa ceza sahasına girdi. Göztepe'nin gollerini Scarione ve Castro attı. Maçı böyle özetleyebiliriz. Fenerbahçe'yi hücum manasında geride bırakan bir Göztepe vardı.

"Mehmet-Souza ikilisi büyük takımlara fazla"

Fenerbahçe'nin gol yiyeceğinin sinyallerini net bir şekilde görebiliyoruz. Bu akşamın ön plana çıkan takımı Göztepe'ydi. Fenerbahçe'nin görüntüsünü yeni gelen iki isim olacaktır. Mehmet-Souza ikilisi büyük takımlara fazla geliyor. Beşiktaş'ta böyle bir orta saha olmadığını görebiliyoruz. Fenerbahçe'de futbolcular pas atarken kararsız kalabiliyorlar. Fenerbahçe'nin forması zeminle aynı renk ve karışıyor. Göztepe ne kadar olumsuz etkilendiyse Fenerbahçeli futbolcular da etkilenir.

"İlk golde pozisyon ofsayt"

İlk golde pozisyonun ofsaytta olduğu görülüyor ama tereddüt pozisyonu. Hakem tereddüt ettiyse bayrağı kaldırmaması normal. Hakemin önünü kapatan futbolcular da var.

Volkan'ın yediği golde konsantrasyon eksiği var. Falsolu vuruşta kalecinin topu tutması zordur. Topa yumuşak hamle yaptığı için top içeri giriyor. Yüzde 100 kaleci hatası diyebiliriz. Alper Potuk'un penaltı pozisyonunda temas var ama oyuncu düşecek kadar var mı bilmiyorum. Penaltı değil gibi görünüyor.

(Sporx)