16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Olympiakos Osmanlıspor canlı yayın Tivibu Spor’da

Olympiakos Osmanlıspor canlı yayın heyecanı Tivibu Spor ekranlarında yaşanacak. Tivibu Spor canlı yayın ile Olympiakos Osmanlıspor UEFA Avrupa Ligi 2.tur karşılaşması ekranlara gelecek. Tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalan Osmanlıspor’un rüya yürüyüşü devam edecek mi? Zorlu mücadele Tivibu Spor canlı yayın ile saat 21:00’den itibaren izlenebilecek.

16 Şubat 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Olympiakos Osmanlıspor canlı yayın Tivibu Spor’da

Osmanlıspor, Yunanistan’da tur arıyor. Olympiakos Osmanlıspor canlı yayın Tivibu Spor kanalından naklen yayınlanacak. Osmanlıspor’un bu zorlu mücadelesi saat 21:00’de başlayacak. Tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalan ve tur atlamayı başaran Osmanlıspor’un zorlu Olympiakos deplasmanında neler yapacağı merak konusu. Georgios Karaiskakis Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Fransa Futbol Federasyonu’ndan Ruddy Buquet yönetecek.

İLK 11’LER BELLİ OLDU

Olympiakos: Leali, Cissokho, Viana, Botia, Figueiras, Martins, Retsos, Seba, Fortounis, Androutsos, Cardozo

Osmanlıspor: Karcemarskas, Vrsajevic, Numan, Prochazka, Tiago, Carlos, Musa, Regattin,  Delarge, Ndiaye, Bifouma

 

OLYMPİAKOS OSMANLISPOR CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ

 

OLYMPİAKOS MAĞLUBİYETİ UNUTTU

Paulo Bento’nun teknik direktörlüğünü yaptığı Olympiakos, Yunanistan Ligi ve Kupası’nda oldukça formda bir görüntü çiziyor. Ülkesinde son yenilgisini 25 Eylül tarihinde alan ve o tarihten bu yana oynadığı resmi maçlarda mağlubiyet yüzü görmeyen Olympiakos, liginde de büyük bir puan farkıyla liderlik koltuğunda oturuyor. Yunanistan temsilcisi, Apoel Nicosia, Young Boys ve Astana’nın olduğu grubu ikinci sırada tamamladı ve bir üst tura yükseldi.

OSMANLISPOR AVANTAJ PEŞİNDE

Mustafa Reşit Akçay’ın teknik direktörlüğü yaptığı Osmanlıspor ise gruptan çıkarak büyük bir sürprize imza atmıştı. Villarreal, Zürich ve Steau Bükreş’in bulunduğu grubu lider tamamlayan Ankara ekibi, Süper Lig’de oynadığı son maçta evinde Trabzonspor’a 1-0 mağlup olmuştu. Osmanlıspor’da hedef deplasmandan avantajlı bir skorla dönmek.