20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Pedro Franco'dan transfer sözleri: Geleceğim hala belirsiz

Bonservisi Beşiktaş'ta olan Pedro Franco, geleceği hakkında transfer açıklaması yaptı! Kiralık olarak Millonarios ile sezonu kapatan Pedro Franco'dan transfer sözleri...

18 Haziran 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Pedro Franco'dan transfer sözleri: Geleceğim hala belirsiz

Pedro Franco'dan transfer açıklaması! Bonservisi Beşiktaş'ta olan Pedro Franco geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Kolombiya temsilcisi Millonarios'un sezonu kapatmasının ardından açıklamalarda bulunan Pedro Franco, gelecek sezon hangi takımda oynayacağını bilmediğini söyledi.

26 yaşındaki Kolombiyalı savunma oyuncusu yaptığı açıklamada ''Geleceğim hala belirsiz. Bir şey söyleyemiyorum. Millonarios'in ilgisi var ancak Beşiktaş ile görüşmediler. Oynayabileceğim bir kulüpte olmak istiyorum. Şu an için neler olacağını görmek için bekliyorum'' ifadelerini kullandı.

Pedro Franco konusunda son sözü Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in söylemesi bekleniyor.

MILLIONARIOS BAŞKANI DA AÇIKLAMALARDA BULUNMUŞTU

Geçtiğimiz günlerde Millonarios Kulübü'nün başkanı Enrique Camacho da kısa bir açıklama yapmıştı. Camacho yaptığı açıklamada ''Sezon sonunda Beşiktaş ile görüşmemiz gereken bir anlaşmamız var. Oyuncunun belli sayıda maç oynaması gerekiyordu ki zaten bunu karşıladı. Teknik ekibimizle de Franco için bir görüşme yapacağız'' ifadelerini kullanmıştı.

Beşiktaş, 2013 yılında 2,4 milyon euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Pedro Franco'yu sezon başında eski kulübüne kiralık olarak göndermişti. (Sporx)