25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Pepe ve Babel Beşiktaş'ta kalıyor

Astronomik teklif aldıkları ve takımdan ayrılacakları konuşulan Pepe ile Babel, tüm bu dedikoduları taca çıkardı. Beşiktaş’ta kalacağını açıklayan iki yıldız, taraftarların yüreğine su serpti.

18 Mayıs 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Pepe ve Babel Beşiktaş'ta kalıyor

YARIM KALAN İŞLER VAR

BEŞİKTAŞ’TA gündem gelecek sezonun kadro yapılanması… Siyah-Beyazlılar bir yandan transfer listesindeki isimler için temaslarını sürdürürken, bir yandan da iç transferde hareketli saatler yaşıyor. Kartal’ın yıldızlarına teklif üstüne teklif yağıyor ancak yönetim bazı kilit isimleri satmaya niyetli değil. O isimlerin başında ise Pepe ile Babel geliyor. Beşiktaş’ın iki tecrübeli futbolcusu da takımda kalacaklarını ve yarım kalan işleri olduğunu açıkladı.

HAYIR, HAYIR, BEŞİKTAŞ’TAYIM

PORTEKİZ Milli Takımı ile 2018 Dünya Kupası’nda mücadele etmeye hazırlanan Pepe için Çin’den 20 milyon euroluk astronomik bir teklif geldiği iddia edilmişti. Ancak yönetime yakın kaynaklar bu haberi doğrulamadı. 34 yaşındaki yıldız da dün yaptığı “İnsanlar bana Çin’e gidecek miyim diye soruyor. Hayır, hayır, hayır! Türkiye’deyim ve Beşiktaş’tayım” diyerek taraftarın yüreğine su serpti. Pepe’nin Beşiktaş’ta çok mutlu olduğu ve kontratının 2 yılını daha tamamlamak istediği öğrenildi.

ÇİN İÇİN HENÜZ ERKEN

KARTAL’IN Hollandalı yıldızı Babel için ise Çin’in Tinajin Quanjian takımından 12 milyon euroluk bir teklif gelmişti. 32 yaşındaki futbolcunun ismi altyapısından yetiştiği Feyenoord ile de anılıyordu. Transfer dedikodularından sıkılan Babel, Twitter’dan bir açıklama yaparak, “Merak etmeyin Feyenoord’a gitmiyorum” ifadelerini kullandı. Babel’in yakın çevresine, “Futbol kariyerime üst düzey seviyede devam etmek istiyorum. Çin gibi seçenekler için henüz çok erken” dediği aktarıldı.

(Güneş)