19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Rıdvan Dilmen: Fatih Terim, bir spor kulübünde oylama yapılacak insan değildir

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Igor Tudor'un ayrılığını değerlendirdi. Dilmen 'Fatih Terim'in 'Ben Galatasaray'a oylamayla gelecek adam değilim' diye açıklama yapmasını bekliyorum' yorumunda bulundu.

18 Aralık 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Rıdvan Dilmen: Fatih Terim, bir spor kulübünde oylama yapılacak insan değildir
Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Igor Tudor'un ayrılığı sonrası NTV Spor canlı yayınına bağlanarak değerlendirmede bulundu.
 
"Tudor kazanmış olsaydı gönderilir miydi?"
 
"Galatasaray'ın iç işlerine karışacak hadsizliği yapmayız, sadece işimiz gereği yorum yaparız. Tudor bu maçı kazanmış olsa toplantı olacak mıydı? Tudor'un bir gün ayrılacağı durumu vardı.
 
"Yönetim Fatih Terim'i isteyenler ve istemeyenler olarak bölündü"
 
Tabi bir Fatih Terim gerçeği var. Takip ettiğimiz kadarıyla Fatih Terim'i isteyenler, istemeyenler olarak ikiye ayrıldı. Kongre kararı çıktı. 
 
"Fenerbahçe'de oyunculara sorma kararı alınmıştı"
 
"Fenerbahçe'de bir gün kadro dışı kaldım ve sonra döndüğümde bugün Galatasaray'da yaşanan durum gibi bir olay yaşandı. Yönetimde dönmem için oylama yapılacaktı, sonra oyunculara sorma kararı alındı. Ancak camia ikiye bölündüğü için 'Ben yokum' dedim."
 
"Fatih Terim'in açıklama yapmasını bekliyorum"
 
Fatih Terim'in "Ben Galatasaray'a oylamayla gelecek adam değilim" diye açıklama yapmasını bekliyorum. Fatih Hoca, bir spor kulübünde oylama yapılacak insan değildir. Fatih Terim'in üzüldüğünü düşünüyorum. Pazar sabahı itibariyle kongre kararının yanından geçmezken, Tudor'un kaybedişiyle kongre kararı alındı.  Ben niyet okuyucu değilim ama olağanüstü seçim kararı alındıysa, camia için yanlış olduğunu düşünüyorum.