25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Robinho kimdir kaç yaşındadır?

Róbson de Souza kısaca Robinho 25 Ocak 1984’te São Vicente’de doğdu. Sağ açık mevkinde forma giyen Brezilyalı futbolcudur. 2002 yılında, Robinho, 18 yaşındayken, ilk profesyonel sözleşmesini Santos ile imzaladı.

23 Ocak 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Robinho kimdir kaç yaşındadır?

Sivasspor da açıkladı

Sivasspor da resmi internet sitesinden Robinho ile prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı. Yapılan açıklama şöyle;

Robinho İle Prensipte Anlaşmaya Varıldı.

Transfer için uzun zamandır görüştüğümüz ve prensipte anlaşmaya vardığımız Brezilyalı forvet oyuncusu Robinho yarın Sivas´ta olacak. Son görüşmelerin ardından kendisi ile resmi sözleşme imzalanacak.

 

ROBİNHO KİMDİR?

Robinho kimdir? Kaç yaşında ve nerede doğdu? soruları bugün çok daha sık soruluyyor. Nedeni ise dünyaca ünü futbolcunun Sivasspor’la anlaşması. İşte Robinho’nun hayatı ve hakkında merak edilenler…

 

Róbson de Souza kısaca Robinho 25 Ocak 1984’te São Vicente’de doğdu. Sağ açık mevkinde forma giyen Brezilyalı futbolcudur. 2002 yılında, Robinho, 18 yaşındayken, ilk profesyonel sözleşmesini Santos ile imzaladı. Kulüpteki ilk sezonunda Santos şampiyon olurken, Robinho 24 maçta forma giyip, 9 gol attı.

2004 yazında, oynadığı futbol ve formuyla birçok Avrupa kulübünün peşinde olduğu bir futbolcu oldu. Fakat Robinho, Santos bütün teklifleri reddettiği için takımında kalmak zorunda kalmıştı. 2004-05 sezonunda Robinho’nun formu, annesinin 6 Kasım’da evinden kaçırılmasıyla kötü etkilendi. Fakat annesi hiçbir zarar görmeden fidye karşılığında altı hafta sonra serbest bırakıldı. Bu süre içinde 8 maçta sadece 1 gol atabildi. Robinho, 2005 Haziran’ında La Liga ekiplerinden Real Madrid ile sözleşme imzaladı.