16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Şenol Güneş Fenerbahçe derbisinde forvette Larin'i oynatacak

Geçen sezon Avrupa’ya önem vermelerinden dolayı ligde geride kaldıklarını düşünen Güneş’in öğrencilerine, “Geçen seneki hatalarımızı bu sezon tekrarlamamalıyız. Sarpsborg’u taraftarımızın desteğiyle burada yeneriz. Bizim için önemli olan derbi” dediği bildirildi.

19 Eylül 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Şenol Güneş Fenerbahçe derbisinde forvette Larin'i oynatacak

AVRUPA’YA GALİBİYETLE BAŞLARIZ

BEŞİKTAŞ, UEFA Avrupa Ligi I Grubu’nda Sarpsborg ile yarın oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürse de Şenol Güneş’in aklı F.Bahçe derbisinde. İdmanlarda oyuncularını Sarpsborg’dan çok derbiye hazırlayan Güneş’in öğrencilerine, “UEFA’ya galibiyetle başlamak çok önemli. Ancak, geçen seneki hatalarımızı bu sezon tekrarlamamalıyız. Sarpsborg’u taraftarımızın desteğiyle burada rahat yeneriz. Bizim için önemli olan derbi” dediği öğrenildi. 

VAR ARTIK VAR OLSUN

GEÇEN sezon Başakşehir’in Avrupa Ligi’nden çok lige önem verdiğini hatırlatan kurt hoca, “Bizim asıl yerimiz Şampiyonlar Ligi ve ligde ilk ikide olamadıkça Devler Ligi hayal" diye konuştuğu bildirildi. Yaşanan hakem hatalarına da değinen Güneş’in, “Hakem hata yapar insandır ama teknolojinin olduğu yerde hata olursa bu art niyettir. VAR herkese var bize yok. Umarım derbide de böyle bir sorunla karşılaşmayız” şeklinde konuştuğu aktarıldı.

NEGREDO’NUN FORMASI LARİN’E

NORVEÇ ekibi karşısında da rotasyona gidecek olan Şenol Güneş, kaleyi Karius’a emanet edecek. Savunma 4'lüsün Gökhan-Pepe-Vida-Adriano’dan kuracak olan tecrübeli çalıştırıcı, Roco’ya da forma vermeyi düşünüyor. Orta alanda Medel ve Ljajic’den vazgeçmeyen Şenol Güneş, Oğuzhan’ı yedek bırakarak Tolgay ile mücadeleye başlayacak. Negredo’nun gitmesi nedeniyle formayı Larin’e verecek olan Güneş, kanatlarda Lens ve Babel’i kullanacak.

(Güneş)