18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Şenol Güneş'in Napoli planı hazır

Siyah-beyazlıların deneyimli teknik direktörü, Napoli maçı için taktiğini ve ilk 11'ini şekillendirdi.

18 Ekim 2016 Salı 07:00 - Güncelleme:
Şenol Güneş'in Napoli planı hazır
Süper Lig'in 7. haftasında Kayserispor'u tek golle geçen Beşiktaş, gözünü Şampiyonlar Ligi'ne çevirdi. Siyah-beyazlılar, B grubunun 3. haftasında zorlu Napoli deplasmanından eli boş dönmek istemiyor.
 
Kayserispor maçı sonrası ara vermeden Napoli maçı hazırlıklarına başlayan Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Oğuzhan, karşılaşmada forma giyemeyecek. UEFA listesinde yer almayan Ömer ve Aras da kadroda yer alamayacak. Son bir haftadır Napoli maçının taktiği üzerine çalışmalar yapan teknik direktör Şenol Güneş, yeniden tek forvetli sisteme dönecek. Takımını Kayserispor'a karşı çift forvet ve 4'lü orta saha kurgusuyla sahaya süren Güneş, Napoli maçında 4-2-3-1 dizilişini kullanmayı planlıyor.
 
Kaleyi Fabri'ye emanet edecek olan deneyimli çalıştırıcı, savunma kurgusunda Gökhan-Marcelo-Tosic-Caner ile maça başlamayı düşünüyor. Orta sahada Gökhan İnler-Tolgay-Talisca üçlüsü öne çıkarken, kanatlarda ise Quaresma ve Adriano ilk 11'e en yakın isimler. Güneş tek forvet görevini ise Cenk Tosun'a verecek. Tecrübeli çalıştırıcı maçın oynanacağı San Paolo Stadı'nda yapılacak son antrenmanda ilk 11'e nihai şeklini verecek.
 
Ayrıca siyah-beyazlı taraftarlar mücadeleye yoğun ilgi gösteriyor. San Paolo Stadı'nda Beşiktaş'a ayrılan yaklaşık 3000 biletin büyük kısmı tükendi.