18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Sevilla Sportif Direktörü Oscar Arias Simon Kjaer'in peşinde

Fenerbahçe'nin Danimarkalı stoperi Simon Kjaer, Sevilla Sportif Direktörü Oscar Arias'ın stoper listesinin ilk sırasında yer alıyor...

22 Temmuz 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Sevilla Sportif Direktörü Oscar Arias Simon Kjaer'in peşinde

Sevilla'dan Kjaer'e kanca! Fenerbahçe'nin Danimarkalı yıldız oyuncusu Simon Kjaer için şimdi de İspanyollar devreye girdi.

La Liga temsilcisi Sevilla'nın stoper transferi için arayışları devam ederken sportif direktör Oscar Arias'ın düşündüğü adayların başında Simon Kjaer geliyor. 28 yaşındaki Danimarkalı stoperin etkili fiziği ve agresif oyun yapısı nedeniyle tercih edildiği belirtildi.

İspanyol basınında yer alan haberde Kjaer'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesinden dolayı bonservisinin düşük olmadığı ancak Sevilla'nın yine de önceliği yıldız isme vereceği belirtildi.

KJAER'İN MANEJERİDEN KAFA KARIŞTIRAN AÇIKLAMA

Daha önce Manchester City ile de anılan Simon Kjaer için geçtiğimiz günlerde menajeri Mikkel Beck de bir açıklamada bulmuştu. Mikkel Beck yaptığı açıklamada ''Hiçbir temas yok. Türkiye'de çok mutlu. Futbolda hiçbir şeyi bilemezsiniz. Avrupa'dan üst düzey bir teklif gelirse düşüneceğiz. Simon çok hırslı bir oyuncu'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'ye 2015 yılında Lille'den 7.65 milyon euroya gelen 29 yaşındaki Simon Kjaer, geçen sezon 43 maça çıkarken 3 gol atıp 1 de asist yapmıştı. (Sporx)