24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Sivasspor: 1 Başakşehir: 0

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk adayları arasında yer alan Medipol Başakşehir, Demir Grup Sivasspor'a deplasmanda 1-0 yenildi. 8 maçlık kaybetmeme serisi son bulan İstanbul temsilcisi, bu sonuçla liderliği kaybetti ve G.Saray'ın 2 puan gerisine düştü.

10 Aralık 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Sivasspor: 1 Başakşehir: 0

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında zirvede yer alan Medipol Başakşehir, Demir Grup Sivasspor'a deplasmanda 1-0 boyun eğdi, liderlik koltuğunu Galatasaray'a kaptırdı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ekipte 14. dakikada Mert Hakan Yandaş'ın şutunda top direkten döndü. Bu atak adeta golün habercisiydi. 3 dakika sonra Emre Kılınç'ın asistinde yıldız forvet Kone ilk yarının skorunu ilan etti: 1-0.

Adebayor inanılmaz gol kaçırdı

60. dakikada maçın kırılma anıydı. Visca'nın sağdan yerden ortasında Adebayor altıpastan topu dışarı atarak inanılmaz gol kaçırdı. Kalan dakikalarda Kerim Frei ve Caiçara önemli pozisyonlardan yararlanamayınca Sivasspor sahadan galibiyetle ayrıldı. 

90+4'te Kone ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. Başakşehir'de ise sarı kart gören Mahmut Tekdemir ve   

Bu sonuçla 8 maçlık maç kaybetmeme serisi son bulan Başakşehir 30 puanda kaldı. 3 maç sonra kazanan kırmızı-beyazlı ekip puanını 22'ye yükseltti.