24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

27 Temmuz FB transferleri son dakika Fenerbahçe transfer haberleri!

Son Fenerbahçe transfer haberleri arasında Lucas Lima paylaşımı sarı lacivertli taraftarları heyecanlandırdı. Fenerbahçe’nin uzun süredir ilgilendiği futbolcu Lucas Lima sarı lacivertli takıma göz kırptı. İşte, 26 Temmuz tarihli Fenerbahçe transfer haberleri. Fenerbahçe'nin gündeminde olan Santos'un 10 numarası Lucas Lima, sarı-lacivertli paylaşım yaptı. Bu paylaşım taraftarları oldukça heyecanlandırdı.

27 Temmuz 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
27 Temmuz FB transferleri  son dakika Fenerbahçe transfer haberleri!

Fenerbahçe transfer haberleri arasında yer alan Lucas Lima sarı lacivertli taraftarları heyecanlandırdı. Son dakika FB transferlerinde neler var? Kadrosunu bu sezon Isla, Kameni, Dirar, Valbuena ve Mehmet Ekici ile güçlendiren Fenerbahçe transfer haberleri arasında Lucas Lima bulunuyor. Fenerbahçe'nin gündeminde olan Santos'un 10 numarası Lucas Lima, sarı-lacivertli paylaşım yaptı. Bu paylaşım taraftarları oldukça heyecanlandırdı.

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ (26 TEMMUZ 2017)

Fenerbahçe'nin gündeminde olan Brezilyalı Lucas Lima, sosyal medyadan müjdeyi verdi. Sambacı, Instagram'dan sarı-lacivertli kalp şeklinde bir fotoğraf paylaştı.

Bu mesaj sarı-lacivertli taraftarların heyecanlanmasına sebep oldu. Forvet transferinde henüz sonuç alamayan Fenerbahçe'nin Strum Graz maçı öncesi eli kolu bağlandı.

Robin Van Persie'nin sakatlanması ve forvet transferinin gerçekleşmemesi sonrasında Aykut Kocaman'ın ekibinde forvet hattında yalnız genç Ahmethan kaldı.

Fernandao'nun ismi UEFA listesine yazılmazken Strum Graz karşısında forvette Ahmethan ve Aatıf'ın isimleri ön plana çıktı.

BEN ARFA’DAN KÖTÜ HABER

Yıldız oyuncunun bağlı bulunduğu menajerlik şirketi adına konuşan Michel Haddad, "Sayın Çetinkaya'nın Paris'e geldiğini ben de duydum. Ancak Hatem'in kararı net.  Görüşme olsa bile bu hiçbir şeyi değiştirmeyecek. de Hatem'in, geleceği için PSG'den tavsiye almasına gerek yok. Şu anki görüntüde takımda kalıyor. Ancak şunu kesin bir dille söyleyebilirim ki Ben Arfa, Fenerbahçe forması giymeyecek. Kararı bu yönde" ifadelerini kullandı. 

Sarı Lacivertliler'de idari menajer Hasan Çetinkaya son olarak Paris'e gitme sebebinin özel işleri olduğunu ve Ben Arfa transferiyle alakalı olmadığını belirtmişti.

KJAER’E YENİ TEKLİF

Simon Kjaer için resmi transfer açıklaması! Sevilla, Fenerbahçe'den Simon Kjaer'i trasnfer etmek istediklerini resmen açıkladı. Sevilla Sportif Direktörü Oscar Arias, Kjaer için bir anlaşma sağlamaya çalıştıklarını söyledi.

Sevilla Sportif Direktörü Oscar Arias, Simon Kjaer'in dışında da alternatifleri olduğunu vurgularken; "Simon Kjaer için bir anlaşma sağlama üzerine çalışıyoruz. Ondan önce de istediğimiz oyuncular var ve başka bir anlaşma da olabilir. Ancak daha fazla bunu konuşmak istemiyorum, çünkü görüşmelere zarar verebilir. Ço kkonuşmak, istediğimiz oyuncularda bizi zor duruma düşürebilir" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin Simon Kjaer için yapılan ilk teklifi reddetmesinin ardından Sevilla  para, artı oyuncu teklifinde bulundu.

İspanyol temsilcisi, Kjaer için Fenerbahçe'ye 5,5 milyon euro ve orta sahada görev yapan Walter Montoya'yı önerdi. Fenerbahçe'nin henüz bu teklife bir cevap vermediğine yer verilirken, İspanyol basınına da yansıyan haberde sarı-lacivertli ekibin yaklaşık 10 milyon euroluk bir bonservis istediği de belirtildi.

Fenerbahçe'ye 2015 yılında Lille'den 7.65 milyon euroya gelen 29 yaşındaki Simon Kjaer, geçen sezon 43 maça çıkarken 3 gol atıp 1 de asist yapmıştı.

DUJE COP İDDİASI

İtalyan basını, santrfor arayışını sürdüren Fenerbahçe'nin, Cagliari'nin forveti için 3 milyon Euro'yu gözden çıkardığını, İtalyan ekibininse 5 milyon Euro istediğini yazdı.

Cop, 2015-2016 sezonunda Dinamo Zagreb'den Cagliari'ye 2 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu. Hırvat santrfor, geçtiğimiz sezonsa kiralık olarak Sporting Gijon'da forma giydi. La Liga'da 27 maçta ilk 11'de oynayan Cop 7 gol attı.

Fenerbahçe daha önce Cagliari'den Mauricio Isla’yı transfer etmişti. Sarı lacivertliler ayrıca 7 Ağustos'ta Cagliari ile Ülker Stadı'nda bir hazırlık maçı yapacağını açıkladı.