19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Son şampiyonun kovulan hocasına büyük destek

Geçen sezon İngiltere Premier Lig'de şampiyon olarak tüm dünyayı şaşırtan Leicester City'de teknik direktör Claudio Ranieri'yle yollar ayrıldı. Bunun üzerine Ranieri'ye çok sayıda destek mesajı geldi. Mesaj yollayanlar arasında Mourinho da vardı.

24 Şubat 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Son şampiyonun kovulan hocasına büyük destek

Geçtiğimiz sezon sürpriz bir şekilde şampiyon olarak tüm dünyayı şaşırtan Leicester City'de teknik direktör Claudio Ranieri'nin görevine son verildi. 

Bunun üzerine bir çok isimden Ranieri'ye destek mesajları gelmeye başladı. Ranieri ile çektirdiği bir fotoğrafı sosyal medya hesaplarından paylaşan Mourinho, "İngiltere'nin şampiyonu ve FIFA yılın menejeri kovuldu. Bu yeni futbol Claudio. Gülümsemeye devam et, kimse yazdığın tarihi silmeyi başaramayacak" şeklinde bir mesaj da paylaştı.

25.hafta maçları geride kalan İngiltere Premier Lig'de son şampiyon Leicester City, 20 puanla 17.sırada yer alıyor. Düşme potasındaki Hull City ile 1, Crystal Palace ve Sunderland ile arasında 2 puan fark olan klüp, bir alt lige düşme tehlikesi yaşıyor.

Şampiyonlar Ligi'nde de mücadele eden klüp, deplasmanda Sevilla'ya 2-1 kaybederek çeyrek finale çıkma hayallerini evinde oynayacağı rövanşa bıraktı.