18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Selçuk İnan'ın soyunma odasındaki konuşması takdir topladı

Gençlerbirliği maçında takımına 3 puan getiren golü atan Selçuk İnan'ın soyunma odası konuşması ayakta alkışlandı.

13 Mart 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Selçuk İnan'ın soyunma odasındaki konuşması takdir topladı
Antalyaspor maçını uzatmalarda Eren Derdiyok'un attığı golle galip tamamlayan Galatasaray, Gençlerbirliği karşısında ise Selçuk İnan ile güldü. 90. dakikada fantastik bir frikik golü atan başarılı futbolcu, attığı gol kadar yaptığı açıklamalarla da kendinden bahsettirdi. Taraftarlardan kendilerine destek vermesini isteyen kaptan, "Kendim için değil ailem için taraftarlar için sevindim. Ama küfür bitsin artık. Bu bir oyun. Keyif almaya bakalım" dedi.
 
HENÜZ HER ŞEY BİTMEDİ
 
Selçuk'un çıkışı bununla da sınırlı kalmadı. Soyunma odasında da arkadaşlarına bir konuşma yaptı. Zorlu bir döneme girdiklerini ifade eden başarılı oyuncu, "Toparlanın, silkinin artık... İki haftadır güçlükle kazanıyoruz. Taraftarımız bizden başarı bekliyor. Sahada herkesten üzerine düşeni yapmasını bekliyoruz. Henüz her şey bitmedi" dedi. Bu konuşma tüm oyuncular tarafından alkışlarla karşılandı.
 
DURAN TOP USTASI
 
Bu sezon 22 maçta forma giyen ve tümünde ilk 11'de sahaya çıkan Selçuk İnan, 1821 dakika sahada kaldı ve sadece 6 kez kenara alındı. Selçuk bu sezon 2'si penaltıdan, 2'si frikikten 4 gol ağlara bıraktı.
 
EVİNE DÖNDÜ
 
Gençlerbirliği'ni 3-2'yle geçen Galatasaray, ligde 2 maç aranın ardından sahasında maç kazandı. Aslan, Kayserispor ve Beşiktaş yenilgilerinin ardından taraftarı önünde 3 puana uzanmayı başardı.