20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Stoke City cephesinden tepkiler yükseliyor: Ndiaye'yi Galatasaray'a kiralamak aptallık

Galatasaray'ın kiralık olarak kadrosuna katmayı planladığı Badou Ndiaye'ye, Stoke City cephesinden büyük tepkiler var.

19 Temmuz 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Stoke City cephesinden tepkiler yükseliyor: Ndiaye'yi Galatasaray'a kiralamak aptallık

Galatasaray'da Badou Ndiaye'nin yeniden takıma kazandırılması için çalışmalar sürerken, oyuncunun kulübü Stoke City cephesinde Senegalli futbolcuya tepki var.

Ülkesiyle birlikte Dünya Kupası'nda gruplardan çıkmayı başaramayan 27 yaşındaki futbolcu, gelecek sezon Stoke City'de oynamak istemediğini bildirirken bu durum taraftarları oldukça sinirlendirdi. Ocak ayında 16 milyon Euro bedelle transfer edilen Ndiaye'nin Galatasaray'a kiralık olarak gönderilme ihtimali taraftarı çılgına çevirirken, Ndiaye'nin yalnızca satılarak elden çıkarılması gerektiği taraftar sitelerinde en çok konuşulan konu haline geldi.

Taraftarların en çok beğendiği yorumlar arasına giren bir paylaşımda ''Ya satın ya da hiçbir şey yapmayın. Onu kesinlikle Galatasaray'a kiralık olarak vermemeliyiz. Eğer bunu yaparsak gerçek bir aptal olduğumuzu ispatlamış olacağız'' ifadesi kullanıldı.

Gelecek sezon Championship'te mücadele edecek Stoke City, bu ligde forma giymek istemeyen Ndiaye'yi başka bir takıma satması halinde, elde edilen bonservis bedelinin yüzde 15'ini Galatasaray'a ödeyecek.

(Fanatik)