19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Suat Kaya'nın yeni saç stili sosyal medyada gündem oldu

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluğu son haftalarda kaçıran, Play-Off'tan da elenip 1. Lig'e yükselemeyen Menemen Belediyespor, teknik direktör Suat Kaya ile yola devam etme kararı aldı ancak tecrübeli çalıştırıcının saç protezi bu haberin önüne geçti.

21 Mayıs 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Suat Kaya'nın yeni saç stili sosyal medyada gündem oldu

Sözleşmesi sona erecek tecrübeli çalıştırıcı Suat Kaya ile bir araya gelen Menemen Belediyespor yönetimi arasında anlaşma sağladı.

Menemen Belediyespor'da 2 sezondur görev yapan Suat Kaya, "Play-Off çeyrek finalinde karşılaştığımız Keçiörengücü karşılaşmasının ardından yönetimimizle görüştük. Yeni sezonda da takımımın başındayım. Son iki yıldır kıl payı kaçırdığımız şampiyonluğu bu kez alacağız" dedi.

Transfer çalışmalarına da başlayan İzmir ekibi Şanlıufraspor'dan orta saha Hüseyin Kala ile prensipte anlaşırken, Kerem, Cihan, Yıldıray, Ozan ve Aytaç ile yollarını ayırmıştı.

SUAT KAYA'NIN SAÇLARI SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Bu haberle gündeme gelen Suat Kaya'nın saç stili, haberden çok konuşuldu. Futbolculuk dönemini saçsız tamamlayan Kaya'nın şimdi uzun ve dağınık saçları yeniden ünlü oyuncuyu gündeme taşıdı.