19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Sunderland taraftarı Jeremain Lens'in takımda kalmasını istiyor

Sunderland taraftarı, geçen sezonu Fenerbahçe'de kiralık geçiren ve hala sarı-lacivertlilerin gündeminde yer alan Jeremain Lens'in takımda kalmasını istiyor.

22 Temmuz 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Sunderland taraftarı Jeremain Lens'in takımda kalmasını istiyor

Sunderland taraftarının Lens çılgınlığı! Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Fenerbahçe'de geçiren ve sarı-lacivertlilerin kadrosuna katmak istediği Jeremain Lens için Sunderland taraftarı devreye girdi.

Yeni sezon çalışmaları kapsamında Sunderland'in oynadığı hazırlık maçlarında 4 gole imza atan Jeremain Lens için İngiliz ekibin taraftarlarından sosyal medyada yıldız oyuncunun kalması yönünde açıklamalar geldi. Birçok Sunderland taraftarı kulübün Lens'i tutması gerektiğini belirtirken, ''Lens kalmalı, Lens oynatılmalı'', ''Kalırsa ligden çıkmamız için büyük fark yaratabilir'', ''Lens'i takımda tutmalıyız'' yönünde mesajlar paylaşıldı.

Sunderland Menajeri Grayson da geçtiğimiz haftalarda Lens konusunda açıklamalarda bulundu. Grayson Lens'i belli bir bedelin altında satmayı düşünmediklerinin mesajını verirken ''Şu anda burada ve Sunderland oyuncusu olarak maaşını alıyor. Takımın geri kalanı ile her idmanda gerekeni yapacak. Eğlence için burada değil, parasını kazanmak zorunda. Burada oldukları sürece onları kullanacağız ve bir şey değişirse, ona göre bakacağız'' ifadelerini kullandı.

Jeremain Lens'in 2019 yılına kadar Sunderland ile sözleşmesi devam ediyor. (Sporx)