20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Taraftarların istifa tezahüratına Igor Tudor 'tamam' anlamına gelen bir işaret yaptı

Galatasaray'ın Malatya'dan İstanbul'a döndüğü sırada teknik direktör Igor Tudor'a taraftarlardan büyük tepki geldi. Tudor ise taraftara 'Tamam' anlamına gelen bir işaret yaptı.

18 Aralık 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Taraftarların istifa tezahüratına Igor Tudor 'tamam' anlamına gelen bir işaret yaptı

Galatasaray kafilesi, Evkur Yeni Malatyaspor maçının ardından 23:30 sularında İstanbul'a iniş yaptı. Takıma, Atatürk Havalimanı'nda büyük tepki gösterildi.

Sarı-kırmızılı kafile, havalimanına iniş yaptıktan sonra takım otobüsüne hareket etti. Igor Tudor'un otobüse bineceği sırada, taraftarlar 'Igor Tudor istifa' tezahüratlarında bulundu. Bu sırada Igor Tudor, ön kapıdan otobüse bineceği sırada önce yumruk daha sonra ise baş parmağıyla 'Okey' (tamam) anlamına gelen hareketi yaptı.

Hırvat teknik adam, otobüse bindikten sonra da taraftarların tepkileri devam etti. Tudor ise yerine oturarak taraftarları izledi. Igor Tudor'un zaman zaman gülümsemesi sarı-kırmızılı taraftarları daha da kızdırdı.

Bu sırada başkan Dursun Özbek ise takımla havalimanından çıkmadı ve içeride kalmayı tercih etti. Özbek, otobüsün ardından özel aracıyla havalimanından ayrıldı.

FLORYA'DA DA 'IGOR TUDOR İSTİFA' TEZAHÜRATLARI

Galatasaray kafilesi, havalimanından Florya Metin Oktay Tesisleri'ne ulaştığı sırada, taraftarlar 'Igor Tudor istifa' tezahüratlarıyla otobüsü karşıladı. Takım otobüsü bu tezahüratlar arasında tesise giriş yaptı.

Sporx