19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Trabzon Galatasaray canlı yayın Bein Sports’da (TS GS canlı)

Trabzonspor Galatasaray canlı yayın merakla bekleniyor. Bein Sports canlı yayın ekranlara gelecek karşılaşma saat 19:00’da başlayacak ve hakem Halis Özkahya düdük çalacak. TS GS canlı yayın öncesi ilk 11’ler belli oldu. Galatasaray sahaya Muslera, Semih, Cavanda, Carole, Linnes, Selçuk, Tolga, Sneijder, Yasin, Bruma, Podolski ilk 11’iyle çıkacak.

18 Mart 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Trabzon Galatasaray canlı yayın Bein Sports’da (TS GS canlı)

Trabzonspor Galatasaray canlı yayın merakla bekleniyor. Bein Sports canlı yayın ekranlara gelecek karşılaşma saat 19:00’da başlayacak ve hakem Halis Özkahya düdük çalacak. TS GS canlı yayın öncesi ilk 11’ler belli oldu. Galatasaray sahaya Muslera, Semih, Cavanda, Carole, Linnes, Selçuk, Tolga, Sneijder, Yasin, Bruma, Podolski ilk 11’iyle çıkacak.Saat 19:00’da başlayacak karşılaşmada hakem Halis Özkahya düdük çalacak ve Medical Park Arena’da oynanacak. Özkahya’nın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Mehmet Cem Hanoğlu yapacak. Lider Beşiktaş’ın 8 puan gerisinde yer alan Galatasaray sahaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. Trabzonspor ise ligin ikinci yarısında yükselen form grafiğini sürdürmek istiyor.

TRABZONSPOR GALATASARAY CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ

İLK 11’LER

Trabzonspor: Onur, Mas, Medjani, Uğur, Pereira, Onazi, Okay, Yusuf Yazıcı, Olcay, Castillo, N'Doye

Galatasaray: Muslera, Semih, Cavanda, Carole, Linnes, Selçuk, Tolga, Sneijder, Yasin, Bruma, Podolski

MAÇ ÖNCESİ İSTATİSTİKLER

İki ezeli rakip Süper Lig'de 88. kez karşılaşacak. Daha önceki karşılaşmalarda Galatasaray'ın 39 galibiyetine karşılık Trabzonspor'un 27 galibiyeti bulunuyor. İki takım arasında oynanan 21 maç da berabere sonuçlandı.

Trabzonspor, Galatasaray'a karşı oynadığı son beş lig maçının üçünü kazandı. Bu üç galibiyette de teknik direktör Ersun Yanal'dı.

Trabzonspor, iç sahada Galatasaray'la oynadığı 43 maçın 18'ini kazandı. 10 maç berabere sonuçlanırken 15 maçta Galatasaray galip geldi.

GALATASAY’DA ÖNEMLİ EKSİKLER

Sarı kırmızılı ekip zorlu Trabzonspor deplasmanı öncesi önemli oyuncularından mahrum kaldı. Galatasaray’da Hakan Balta, Serdar Aziz, Chedjou ve Eren Derdiyok sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek isimler.

Ligde lider Beşiktaş’ın 8 puan gerisinde yer alan Galatasaray, bu maçı kazanarak zirveye bir adım daha yaklaşmanın hesaplarını yapıyor. Galatasaray ligde oynadığı son maçta Gençlerbirliği’ni 3-2 mağlup etmeyi başarmıştı.