26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Trabzonspor Durica ve Ndoye ile yollarını ayıracak

Trabzonspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay sözleşmeleri sezon sonu bitecek Durica ve N’Doye için 'Gönderilsin' raporu verdi.

17 Şubat 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Trabzonspor Durica ve Ndoye ile yollarını ayıracak

Bu sezon yaklaşık 16 milyon euroluk transfer yapan ancak yaptığı bu yatırımın karşılığını alamayan Trabzonspor’da gelecek sezon için düğmeye basıldı. Teknik direktör Rıza Çalımbay, bu kapsamnad takımdan ayrılacak iki ismi belirledi

MUSTAFA'NIN DURUMU BELİRSİZ

Süper Lig’de 5 haftadır üst üste berabere kalan Trabzonspor’da Uğur Demirkol, Mustafa Akbaş, Durica ve N’Doye’un sözleşmeleri sona eriyor. Rıza Çalımbay’ın raporu doğrultusunda hareket edecek olan başkan Muharrem Usta’nın Durica ve N’Doye ile kesin olarak yollarını ayırması beklenirken, yönetimin sadece Uğur Demirok’la masaya oturacağı belirtildi.

BEŞİKTAŞ MODELİ GELİYOR

Trabzonspor’un defans ve forvet hattını yeniden şekillendirmesi beklenirken, Usta’nın bir yandan da Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı’yı elde tutmak için yoğun bir mesai harcaması gerekiyor. Finansal anlamda kötü günler geçiren Fırtına'nın genelde sözleşmesi sona erecek olan oyunculara yönelmesi beklenirken, kulübün transfer politikasını Beşiktaş’a benzeteceği, yetenekli futbolcuları kiralık olarak kadroya katılacağı ifade edildi.

(Diriliş Postası)