19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye teklif! Al Yusuf Erdoğan'ı ver Fernandao'yu

Gelecek sezonun kadro yapılanmasına devam eden Trabzonspor, ezeli rakibi Fenerbahçe'den Fernandao'yu istedi. Bordo mavili kulüp Brezilyalı golcü için Yusuf Erdoğan'ı teklif etti.

30 Mayıs 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye teklif! Al Yusuf Erdoğan'ı ver Fernandao'yu

Fenerbahçe, önümüzdeki sezon transferine kaynak oluşturmak için elindeki bazı isimlerle yolları ayırmayı düşünüyor.

Bunların başında Simon Kjaer ile Robin van Persie gelse de Fenerbahçe'nin kapısı çok daha ilginç bir isim çalındı: Jose Fernandao. Atiker Konya maçında kolu kırıldıktan sonra sezonu kapatan Brezilyalı yıldız ülkesine dönmüştü.

30 yaşındaki golcüye doğduğu yerin takımlarından Bahia kanca atmıştı. Ancak Kanarya 5 milyon euro isterken, Brezilya temsilcisinin teklifi 2 milyon euro'da kalmıştı. Fernandao'ya ikinci teklif ise yurt içinden, Trabzonspor'dan geldi.

GERGİNLİK AZALACAK
 
Trabzonsporlu yöneticiler, Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe karşılaşmasında Fernandao için rakam istediler. Sarı-lacivertliler, Bahia'dan istedikleri 5 milyon euro'yu Trabzonspor'a da ilettiler.
 
Bordo-mavililer bu rakamı fazla bulurken işin içine takas formülü girdi. Karadeniz Fırtınası'nda fazla şans bulamayan Yusuf Erdoğan'ın bu transferde takasa girebileceği kaydedildi. Sarı-lacivertliler, Yusuf Erdoğan artı 2 milyon euro'ya bu işin bitebileceğini belirttiler. Taraflar net bir anlaşmaya varmasa da pazarlıklar devam edecek.

Bu süreçte iki kulüp arasında Mehmet Ekici transferi nedeniyle yaşanan gerginlik de azalacak.