23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

TRT Spor canlı yayın - Anadolu Efes Olympiakos canlı

TRT Spor canlı yayın ile Anadolu Efes Olympiakos mücadelesi ekranlara gelecek. Eurolague'de dörtlü finalin kapısında olan Anadolu Efes bu maçı kazanması halinde dörtlü finale yükselen ikinci Türk takımı olacak. Anadolu Efes Olympiakos canlı yayın saat 21:15'te TRT Spor ekranlarından izlenebilecek.

28 Nisan 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
TRT Spor canlı yayın - Anadolu Efes Olympiakos canlı

Euroleague’de mücadelesine devam eden temsilcimiz Anadolu Efes, dörtlü finale yükselmek için son derece kritik bir maça çıkıyor. Seride 2-1 üstünlüğü bulunan Anadolu Efes bu akşam Olympiakos’u yenmesi halinde dörtlü finale yükselecek ve Fenerbahçe’den sonra dörtlü finale yükselen ikinci Türk takımı olacak. Anadolu Efes Olympiakos canlı yayın TRT Spor’dan izlenebilecek. Saat 21:15’te başlayacak parkedeki dev mücadeleye Abdi İpekçi Spor Salonu ev sahipliği yapacak.

Seride 2-1 üstünlüğü bulunan Anadolu Efes, daha önce tarihinde iki kez dörtlü finale yükselmişti. Bu da Anadolu Efes için 16 yıl sonra bir ilk olacak. Türkiye'ye basketboldaki ilk  kupasını kazandıran Anadolu Efes, tarihinde üçüncü kez Avrupa'nın kulüpler  bazındaki en önemli organizasyonunda Dörtlü Final'de mücadele edecek - Anadolu  Efes'in baş antrenörü Perasovic, takımının tur atlaması durumunda üst üste ikinci  kez Dörtlü Final'de boy gösterecek.

TRT SPOR CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ

ANADOLU EFES EVİNDE ÜSTÜN

İki takım arasında Yunanistan’daki ilk maçı Olympiakos 87-72 kazanmıştı. İkinci maç ise büyük heyecana sahne olmuş ve Anadolu Efes 71-73 kazanarak seriye eşitlik getirmişti. İstanbul’daki maçta ise Anadolu Efes 64-60 galip gelmiş ve seride öne geçmişti. İki takım 2000 yılından bu yana Euroleague’de tam 32 kez karşı karşıya geldi. İki takımın da 16 galibiyeti bulunurken, İstanbul’da oynanan maçlarda Anadolu Efes 10 kez galip geldi 5 maçta ise mağlup oldu.

Maç öncesi açıklamalarda bulunan Anadolu Efes baş antrenörü Velimir Perasovic; “Bizim için önemli bir maç daha. Çok zorlu bir maç olacak bu nedenle seyircilerden muhteşem bir destek bekliyoruz. Oyunun kilit noktaları ribaundlar, top kayıpları ve konsantrasyon olacak. Son saniyeye kadar her top için savaşmalıyız” diye konuştu.