19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Türkiye 2-0 Finlandiya özet goller Türkiye Finlandiya maç özeti

Türkiye Finlandiya özet anları, nefes kesen 90 dakikalık mücadeleyi içeriyor. A Milli Futbol Takımımız Finlandiya karşısında bulduğu gollerle rahatladı. Türkiye Finlandiya maç özeti, goller ve önemli anları haberimizde bulunuyor. Türkiye ilk yarıda Cenk Tosun’un attığı iki golle maçı 2-0 önde götürüyor.

27 Mart 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Türkiye 2-0 Finlandiya özet goller Türkiye Finlandiya maç özeti

Türkiye Finlandiya özet dakikaları nefes kesti ve Cenk Tosun’un attığı 2 gol A Milli Futbol Takımımızı 3 puana yaklaştırdı. Türkiye Finlandiya maç özeti kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Türkiye Finlandiya özet, goller ve önemli anları haberimizde bulunuyor. İlk yarıda sahneye çıkan A Milli Futbol Takımımızın forveti Cenk Tosun rakip fileleri iki kez havalandırdı.

TÜRKİYE FİNLANDİYA MAÇ ÖZETİ (1.YARI)

5.dakikada ilk atak Finlandiya'dan... Sağ kanattan gelişen Fin akınında Pohjanpalo'nun şutu savunmamızdan sekti, akabinde ceza yayı önüne açılan topa Hetemaj gelişine vurdu ve topu farklı şekilde auta attı.

9.dakikada İsmail Köybaşı'nın sol kanattan ceza sahasına doldurduğu topa Olcay Şahan topuğuyla dokundu, arka direkte bomboş durumda kalan Cenk Tosun düzeltti, vurdu, kaleciyi avladı ve A Milli Takım 1-0 öne geçti!

13’te ikinci gol geldi. Selçuk'un sağ kanattan ceza sahasına gönderdiği köşe atışına müthiş yükselen Cenk Tosun, skoru 2-0'a getiren golü harika bir kafa vuruşuyla attı!

23’te net pozisyon kaçtı. Volkan Şen ceza sahası dışında önüne aldığı topla çaprazdan sert bir şut çıkardı, top az farkla yandan auta gitti.

37.dakikada büyük şans kaçtı. Olcay Şahan, Volkan Şen'den seken topta Finlandiya savunmasının laubaliliğini değerlendirip araya girdi ama dokunduğu top kaleye değil auta gitti.

42’de Finlandiya tehlikeli geldi. Finlandiya atağında Pukki ceza sahası içinde şut açısı bulamadı, topu yaya çıkardı, bu noktada Hetemaj ayağının içiyle müthiş bir plase yolladı ama top üst direkten döndü.

T%C3%BCrkiye+Finlandiya+ma%C3%A7+%C3%B6zeti+ve+%C3%B6nemli+anlar%C4%B1+(T%C3%BCrkiye+ma%C3%A7+%C3%B6zeti)

TÜRKİYE FİNLANDİYA MAÇ ÖZETİ (2.YARI)

49.dakikada Finlandiya kontratağında Pukki kaleciyle karşı karşıya kalmak üzereyken Volkan Babacan kalesini terk etti, ceza sahası dışında topa vurdu ve gol şansını engelledi.

58’de Uronen'in soldan ceza sahasına gönderdiği topu kontrol eden Pukki, dönerek vurdu, Volkan Babacan üzerine gelen topu tek hamlede kontrol etmeyi başardı.

87’de Milli Takımımız tehlikeli geldi. Selçuk'un pasında Volkan Şen soldan dip çizgiye inip sert bir orta yaptı, top herkesi aştı.

A Milli Takım skor 2-0 olduktan sonra hücumda çok etkili olamadı ama rakibe de net fırsatlar tanımadı. Galibiyete çok az kaldı.

Son dakikalarda müthiş pozisyonlar yaşandı. 90+3’te güzel paslaşmaların ardından yapılan ortada Enes Ünal’ın kafa vuruşu direkten döndü, seken topta yaşanan karambolde Milli Takımımız rakip kaleyi bulamadı ve savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

Türkiye, Finlandiya’yı 2-0 mağlup ederek hanesine 3 puan yazdırdı.