25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Ünal Karaman'ın oyun sistemi belli! 'Topu kap hemen hücum et'

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman'ın rakibe nefes aldırmayan uygulaması ilk hafta Başakşehir maçı dışında çok olumlu sonuçlar verdi. Erken gelen goller de bu taktiğin eseri oldu.

14 Eylül 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Ünal Karaman'ın oyun sistemi belli! 'Topu kap hemen hücum et'

Süper Lig'in ilk 4 haftasında 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alan Trabzonspor, yeni sezonda bambaşka bir kimlikle mücadele ediyor.

Teknik direktör Ünal Karaman'ın rakibe nefes aldırmayan uygulaması ilk hafta Başakşehir maçı dışında çok olumlu sonuçlar verdi. Erken gelen goller de bu taktiğin eseri oldu.

TOPU KAP HEMEN HÜCUM ET!

Top rakip kaleciye geldiğinde Bordo-Mavile ekibin hücumcuları öncelikle stoperlere baskı yapıyor. Geride oyun kuramayan ve uzun top oynayan rakip topu kaptırdığında da çabuk bir şekilde hücum ediliyor

İÇ SAHADA MÜKEMMEL SONUÇLAR

Bu taktik Sivas ve Galatasaray maçlarında çok iyi sonuç verdi. Erken gelen gollerle de rakibin direnci kırıldı. Deplasmanda oynanan Ankaragücü maçında da gol erken gelse de yenilen 2 gol beraberliğe neden oldu.

BU SİSTEM DAHA DA GELİŞECEK

Bordo-mavili ekibin teknik patronu Ünal Karaman, bu sistemi ilerleyen haftalarda daha da geliştirerek uygulamak istiyor. Karaman, takımın alışma süreci geliştikçe daha iyi sonuçlar alacaklarından da emin.

(Takvim)