24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Webo: Şampiyonluk yarışında bu sezon Trabzonspor'u şanslı görüyorum

TFF 1. Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep'in yeni transferi Kamerunlu golcü oyuncu Pierre Webo, Süper Lig'de şampiyonluk yarışında bu sezon Trabzonspor'u şanslı gördüğünü söyledi.

19 Eylül 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Webo: Şampiyonluk yarışında bu sezon Trabzonspor'u şanslı görüyorum

TFF 1. Lig ekiplerinden Gazişehir  Gaziantep'in yeni transferi Kamerunlu golcü oyuncu Pierre Webo, Süper Lig'de  şampiyonluk yarışında bu sezon Trabzonspor'u şanslı gördüğünü söyledi.

Webo, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni takımının bir parçası  olup, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağını belirtti.

Daha önce Medipol Başakşehir, Fenerbahçe ve Osmanlıspor formaları da giyen Webo, Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk yarışının kıyasıya geçeceğini kaydetti.

Kamerunlu futbolcu, Trabzonspor'u bu sezon beğendiğini ifade ederek,  şöyle konuştu:

"Bu sezon Beşiktaş çok iyi bir takım ama Trabzonspor'a dikkat etmek  lazım. Bir takımı şampiyon yapan 11 oyuncu değil, 18-19 kişilik oyuncu grubudur.  Bu anlamda Trabzonspor da bu oyuncu grubuna sahip. Bu sene Beşiktaş aynı zamanda  Şampiyonlar Ligi'nde yer alıyor. Bu durum lige konsantre olmaları adına engel  teşkil edebilir. Şampiyonluk konusunda Başakşehir de önemli. Beşiktaş, Fenerbahçe  ve Galatasaray gibi büyük takımlar elbetteki favori gösterilir ancak Trabzonspor  ve Başakşehir'i unutmamak lazım. Benim gönlümden geçen tuttuğum takım olduğu için Fenerbahçe ama bir yandan da Trabzonspor ve Başakşehir gibi takımların da şampiyon olmasını isterim. Her zaman favorilerin dışındakiler daha keyifli olur.  Farklılık her zaman iyidir."