18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Yönetimden galibiyet sonrası teşekkür

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Asım Örem, Galatasaray deplasmanından zaferle ayrılan futbolcu ve teknik heyete yönetim adına teşekkür etti.

AA23 Ekim 2016 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Yönetimden galibiyet sonrası teşekkür

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ı deplasmanda 1-0  yenen Trabzonspor'da kulüp basın sözcüsü Asım Örem, alınan galibiyetten dolayı  teknik direktör Ersun Yanal'a, tüm teknik ekibe ve futbolculara teşekkür  ettiklerini söyledi.

Örem, yaptığı açıklamada, taraftarı, yöneticisi, sportif ekibi ve  futbolcusuyla camialarının böyle bir galibiyete ihtiyaç duyduğunu belirterek,  "Ligdeki zamanlaması açısından, Türk Telekom Arena'da yaklaşık 45 bin kişi önünde  bu galibiyetin Galatasaray karşısında gelmesi üç puana ayrı bir anlam  kazandırmıştır." dedi.

Bordo-mavili taraftarlara teşekkür eden Örem, şöyle devam etti: "Desteğini takımımızdan esirgemeyen, Trabzonspor'un gerçek sahibi  taraftarlarımıza teşekkür ediyor ve bu desteklerinin iyi ve kötü günde devam  etmesini istiyoruz. İlerleyen haftalarda takımımızın sergileyeceği güzel futbol  ve alacağı iyi sonuçlar için gerekli moral ve motivasyon, taraftarlarımızın ve  camiamızın vereceği destekle sağlanacaktır. Genç bir takıma sahibiz. Sezon  başından beri var olan stres ve baskının takım olma adına olumsuz etkilerini  yaşıyoruz. Aldığımız anlamlı galibiyet ve gösterilen taraftar desteği, bu stresin  azaltılmasında çok etkili olacaktır. Galatasaray maçına takımımızı özenle  hazırlayan hocamız Ersun Yanal'a, tüm teknik ekibine ve sahada var gücüyle  mücadele eden futbolcularımıza teşekkür ediyoruz."

Asım Örem, teknik direktör Yanal'ın Galatasaray'ı her yönüyle iyi  analiz ederek gerekli önlemleri aldığını vurgulayarak, "Takımımızın birinci ve  ikinci bölgede ortaya koyduğu mücadele ile Galatasaray'ın atakları engellenirken,  kazanılan toplarla hızlı çıkışlarda gol arandı. Bunlardan birinde şık bir  organizasyon ile galibiyet golü geldi. Benzer ataklarla uygun gol pozisyonlarının  yakalanması, ikinci ve üçüncü blok arasındaki iş birliği için gelecek adına umut  vermiştir. Güzel bir galibiyet almamıza rağmen eksikliklerimizi biliyor ve  düzeltilmesi adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı.

Onur Kıvrak ve Jun Durica gibi tecrübeli futbolcuların sahada  ağırlıklarını hissettirmelerinin takımı olumlu etkilediğine dikkati çeken Örem,  bu oyunculara Mehmet Ekici gibi isimlerin de eklenmesinin güçlerini daha da  artıracağını belirtti.

Galatasaray maçında sakatlanan Matus Bero ve Fabian Castillo'nun  durumuna ilişkin de Örem, "Matus Bero ve Fabian Castillo'nun sergiledikleri güzel  futbola sevinirken, geçirdikleri sakatlıklar sonucu maçı bırakmaları bizi üzdü.  Bu futbolcularımızın durumları değerlendirilip en kısa zamanda takımla  çalışmalara başlamaları için gereken tıbbi tedavi kulüp doktorumuz Ufuk Şentürk  tarafından yapılmaktadır." şeklinde konuştu.

Asım Örem, Galatasaray galibiyetinin getirdiği moral ve motivasyonla tüm dikkatlerini hafta içi Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Çorum Belediyespor maçına  vereceklerini sözlerine ekledi.