23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Yusuf Şimşek: Bir hatalı varsa o benim

TFF 1. Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nun teknik direktörü Yusuf Şimşek, 'Kalan 4 maçta galip gelmek istiyoruz. Devre arasına kadar toplayabildiğimiz bütün puanları toplayıp ikinci yarı başka bir Mersin izletmek istiyoruz.' dedi.

28 Kasım 2016 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Yusuf Şimşek: Bir hatalı varsa o benim
Şimşek, Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda gerçekleştirilen antrenman öncesi  gazetecilere yaptığı açıklamada, takım olarak zor geçirdiklerini kaydetti.
 
Ümraniyespor karşısında rahat bir galibiyet alabilecekken maçı  kaybettiklerini belirten Şimşek, şöyle konuştu:
 
"Özellikle ilk yarı çok iyi oynadık. İkinci yarı da zaman zaman belli  bölümlerinde iyi oynadık, fakat golü bulamadık. Gerçekten üzücü. Bu kadar çok  pozisyona girip gol atamıyorsun. Rakibimiz 2 kez gelip gol attı. Üzücü ama biz  bahaneler arkasına sığınmayacağız. 4 maçta alabildiğimiz kadar puanları almak  için gerekli mücadeleyi vereceğiz. Kazanma azmimizle giydiğimiz formanın hakkını  vermeye çalışacağız. Tabi ki hatalarımız var. Hatalı varsa benim. Tek sorumlu  benim. Ben bunu göğüsleyebilirim. Biz zaten gelirken takımımızın bu denli  olduğunu biliyorduk. Biraz daha bir şeyler yapabiliriz diye düşünmüştük. 4 maçta  bir şey yapamadık, galip gelemedik. Geri kalan 4 maçta galip gelmek istiyoruz. Devre arasına kadar toplayabildiğimiz bütün puanları toplayıp ikinci yarı başka  bir Mersin izletmek istiyoruz."
 
Şimşek, transfer tahtasının açılacağını düşünerek hareket ettiğini,  planları ona göre yaptığını sözlerine ekledi.
 
Öte yandan kırmızı-lacivertliler, ligin 13. haftasında deplasmanda  karşılaşacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarına başladı. Şimşek, antrenman öncesi  oyuncularıyla toplantı yaparak çeşitli uyarılarda bulundu. Futbolcular daha sonra  ısınma hareketlerinin ardından 3 gruba ayrılarak topla çalıştı. Antrenman çift  kale maçla tamamlandı.