25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Gmail Go uygulaması yayınlandı

15 Şubat 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Gmail Go uygulaması yayınlandı
Google’ın giriş seviyesi cihazlara yönelik Android Oreo Go Edition sürümü ile birlikte birçok varsayılan uygulamasını yenileyerek, daha düşük kaynak ve veri tüketimine sahip versiyonlarını yayınlıyor. Bu kapsamda kısa sürede kullanıcıların beğenisini kazanan dosya yöneticisi Files Go’nun ardından Youtube Go ve Maps Go uygulamalarını yayınlayan Google, Gmail Go ile hafifletilmiş uygulamalara bir yenisi daha ekliyor.
 
Uygulama şu anda Google Play Store’da yer alıyor. Ancak, ilk etapta sınırlı sayıda ülke için kullanıma sunulan Gmail Go uygulaması yalnızca Android 8.1 Oreo sürümünü kullanan cihazlara kurulabiliyor.
 
 
ShiftdeIete'ın haberine göre Gmail Go, normal Gmail uygulamasının yapabileceği hemen hemen her şeyi yapıyor. Ancak, daha az RAM kullanan uygulama, görüntüleri istek üzerine yüklemek gibi veri tüketimini azaltan önlemler içeriyor.
 
Uygulamanın APK dosyasına ulaşmak için tıklayınız.
 
Uygulamaya Play Store’dan önce erişmek isteyenler yukarıda yer alan linkten APK dosyasına ulaşabilirler. Ancak, APK dosyaları konusunda sorumluluğun size ait olduğunu hatırlatmak isteriz.