25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

İngiltere saklanan UFO belgelerini açıklayacak

İngiltere’nin geçtiğimiz mart ayında açıklaması beklenen gizli UFO belgeleri, haziran ayına ertelenmişti. Tarihinde yakınlaşması ile birlikte İngiliz yetkililer kamuoyundan saklanan belgeleri açıklayacaklarını yeniden dile getirdiler.

24 Mayıs 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
İngiltere saklanan UFO belgelerini açıklayacak
Birçok mecrada gündeme gelen fakat yalanlanan olup olmadı hakkında kesin bir kanıya varılamamış ve her hangi bir kanıtın bulunamadığı UFO olayları dünya gündeminde oldukça yer buldu. Dünya üzerindeki bir kısım insanların inandığı ve gördüğü iddiaları bilim insanlarının da bir kısmını harekete geçirmeye yetti.
 
 
Şimdi ise İngiltere’nin UFO’larla ilgili ellerindeki gizili belgeleri açıklamaya hazırlandığı ifade ediliyor. Geçtiğimiz mart ayında basında yer alan bilgilere göre açıklanması beklenen gizli UFO belgeleri Brexit yüzünden haziran ayına ertelenmek zorunda kaldı. Uzmanların ifadelerine göre yapılacak açıklamalar, bu zamana kadar gizli kalmış birçok gizemli olayı aydınlatacak ve akıllardaki soru işaretlerini kaldıracak.
 
 
Basında yer alan bilgilere göre bu bilgiler aslında geçtiğimiz Mart ayında yayınlanacaktı, fakat Brexit nedeniyle bu zamana kadar rötar yaptı. Şu an için dillendirilen tarih ise Haziran. Uzmanlara göre yapılacak bu açıklama, pek çok gizemli olayın ortadan kalkacağı anlamına geliyor.
 
İngiltere Savunma Bakanlığı daha önce 2011 yılında 1985 ve 2007 yılları arasında gerçekleşen UFO vakalarını ile ilgili belge açıklamıştı. Bu belgelerde yer alan bazı olaylar, insanların şaşkına çevirmeye yetmişti. Bazı ilginç söylentilere göre 2003 yılının Ocak ayında Londra’nın East Dulwich bölgesinde yaşayan bir anne kız, gökyüzünde kurtçuk şeklinde bir ışık gördüğünü ifade etmişler.
 
Sonrasında güneş gözlüklü ve uzay giysileri içinde iki adam tarafından ziyaret edildiklerini söyleyen anne kız, radyasyon sebebiyle gökyüzünde beliren şekillere bakmamamız konusunda uyarıldıklarını ve gözlerini bir solüsyonla yıkaması gerektiği konusunda uyarıldıklarını ifade etmişler. Akabinde ise gelen ziyaretçiler oradan ayrılmışlar.
 
 
Dünyanın birçok yerinde buna benzer olaylar yaşadığını ifade eden insanlar bulunuyor. Lakin henüz açıklanan bir resmi belge kanıt bulunmuyor. İngiltere’nin Haziran ayında yayınlayacağı belgelere gözlerini yönelten dünya ise yayınlanacak belgelerin içeriğini oldukça merak ediyor. Yeni Şafak