16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

iPhone 5S ve iPhone 5C'nin kapakları da boy gösterdi

Apple‘ın sonbaharda yayınlaması beklenen yeni iPhone modeli iPhone 5S ve ucuz, plastik modeli hakkında her gün yeni bir bilgi ve görüntü sızdırılıyor. Bir üretici, en son iPhone 5C olarak anılan plastik iPhone için Amazon üzerinden kapak satışına başladı bile.

31 Temmuz 2013 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
iPhone 5S ve iPhone 5C'nin kapakları da boy gösterdi
iPhone 5C olarak adlandırılan plastik, ekonomik modelin iPhone 5 ile aynı boyutta olması bekleniyor. Farklı renklerde satışa çıkması beklenen ekonomik iPhone’lar için Amazon üzerinden satışa çıkan kapakların ise siyah, lacivert ve beyaz renklerde olduğu göze çarpıyor. Elago adlı üreticinin daha ürün satışa çıkmadan piyasaya sürdüğü bu kapakların görüntüleri sızan ekonomik iPhone’lara uyumlu olup olmayacağı ise henüz bilinmiyor. Ancak üretici böyle bir riski alarak henüz oluşmamış bu piyasanın öncülerinden olmayı planlıyor.

Dün bir Çin sitesi olan WeiPhone‘da bu ucuz, plastik iPhone’lara ait olduğu öne sürülen plastik paket görüntüleri yer almıştı. Telefon ve aksesuarlarını kapsayacak olan beyaz plastik kutunun üzerindeki iPhone 5C yazısı ile de ekonomik iPhone’lara bu adın verileceği öne sürülmüştü. Zira Apple piyasaya çıkarmaya hazırlandığı bu ekonomik iPhone hakkında resmi bir isim açıklaması yapmadı. Öncesinde iPhone 6, iPhone Lite olarak anılan bu modeller son sızan görüntülerle iPhone 5C olarak anılmaya başlandı.

Bununla beraber iPhone 5S için de yeni dış kapak görüntüleri internete sızdı. EXPReview‘in sitesinde yer alan görüntülerin iPhone 5S’in iPhone 5′in beyaz ve gümüş renkli alimünyum gövdesine tıpatıp benzediği göze çarpıyor. Çinli site yer verdiği görüntüler haricinde telefonun 1136×640 piksel çözünürlükte 4 inçlik ekran boyutuna sahip olacağını iddia ediyor.

Son dedikodular Apple’ın iPhone 5S ve iPhone 5C’yi etkinliğinde tanıtacağı yönünde. Henüz ürünler piyasaya çıkmadan sızan haber ve görüntüler Apple kullanıcılarını heyecanlandırmaya devam ederken telefon kapaklarının bile satışına başlanması son aşamada çok farklı ürünlerle karşılaşmayacağımıza dair iddiaları güçlendiriyor. (sosyalmedya.co)