25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

iPhone SE 2 çıkışı kesinleşti

Apple tarafından 11 farklı iPhone akıllı telefon modeli için gerçekleştirilen yeni tescil başvurusu gündeme bomba gibi düştü. Görünen o ki uzun zamandır dedikoduları dolaşan iPhone SE 2 çıkışı artık çok ama çok yakın.

19 Nisan 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
iPhone SE 2 çıkışı kesinleşti
Apple, Avrasya Ekonomi Komisyonu veritabanına bu hafta gizemli bir cihazın kaydını gerçekleştirmiş durumda. Bu cihazın büyük ihtimalle oldukça beğenilen ve başarılı bir satış grafiği yakalayan orijinal iPhone SE modelinin halefi olarak boy gösterecek iPhone SE 2 olduğu düşünülüyor.
 
Bu komisyona yapılan başvurular sonrasında Apple ürünlerinin 1 ila 2 ay içerisinde piyasaya sürüldüğünü not olarak düşmek gerek. 2 ay sonra önümüzde WWDC 2018 etkinliğinin olması ise tabii ki tesadüf olamaz.
 
11 farklı iPhone SE 2 kaydı yapılması da dikkat çeken bir ayrıntı. Öte yandan, bunun sebebinin farklı renk seçenekleri ve depolama seçenekleri için olduğunu tahmin ediyoruz. Tek elle kullanımı kolay ve diğer iPhone modelleri ile kıyaslandığında uygun fiyat etiketi ile cezbeden akıllı telefon, güncellenmiş donanımı ve büyük ihtimalle tasarımıyla yine ilgi çekecek diye tahmin ediyoruz.
 
Bu farklı kayıtlar içerisinde yeni iPhone X renk seçeneği olabileceği de tahminler arasında yer alıyor. Kırmızı renkte iPhone X Product RED ya da altın renkte bir iPhone X görme ihtimalimiz de bulunuyor. 
 
(ShiftdeIete)