25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Kablosuz kulaklık pazarı yükselişte

Kablosuz kulaklık pazarının büyük oyuncularından Plantronics, yeni ürünlerini tanıttı. 2005 yılından bu yana Türkiye’de bulunan Plantronics’in yeni ürünleri tasarım, ağırlık, pil ömrü ve ses kaliteleriyle dikkat çekiyor.

18 Ekim 2016 Salı 07:00 - Güncelleme:
Kablosuz kulaklık pazarı yükselişte

Her yıl yüzde 100 büyüyen kablosuz kulaklık pazarının en iddialı oyuncularından Plantronics, yeni ürünleriyle fark yaratmaya hazırlanıyor. Türkiye’deki payını genişletmeyi hedefleyen Plantronics, yeni ürünleri; BackBeat Go3, BackBeat 105 ve BackBeat PRO2 ile kablosuz kulaklık trendinde öne çıkıyor. Gelişen teknoloji ile birlikte ürünlerindeki işlevselliği de artıran Plantronics, 2005 yılından bu yana Türkiye pazarındaki faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Özellikle kablosuz kulaklık pazarına yönelen Plantronics, şimdi de yeni bluetooth kulaklık modelleri BackBeat Go3, BackBeat 105 ve BackBeat PRO2’yi Türkiye’de görücüye çıkardı.

TÜRKİYE ÖNEMLİ OYUNCU

Stereo kulaklıklar segmentindeki yeni modellerini, düzenlediği lansmanla duyuran Plantronics, kablosuz kulaklık devriminin sektörde yeni bir dönem başlattığını belirtti. Plantronics Orta Doğu, Avrupa ve Afrika Perakende Müdürü George Mladenov, ürünleri tanıtırken pazarın değişen trendleri hakkında da bilgi verdi. Son yıllarda değişen teknoloji ile beraber bluetooth kulaklıklara olan ilginin de artış gösterdiğini dile getiren George Mladenov, küresel çapta kablosuz kulaklık pazarının her yıl yüzde 100 büyüdüğüne dikkat çekti. Sektörün gelişimi ile birlikte, özellikle Türkiye’deki kullanıcılarına birçok farklı tasarımda kulaklıklar sunan Plantronics, pazarın büyümesini de güçlendiriyor. Plantronics’in global pazarda etkili bir konuma sahip olduğunu söyleyen Mladenov, Türkiye’nin de bölgedeki en önemli oyunculardan biri olduğunun altını çizdi.

HD SES KALİTESİ

Bluetooth kulaklık modellerine BackBeat serisinin yeni üyeleri; BackBeat Go3, BackBeat 105 ve BackBeat PRO2’yi de ekleyen Plantronics, tasarım konusunda da dikkatleri üzerine çekecek. Ses kalitesi-ağırlık-pil ömrü oranını göz önünde bulunduran Plantronics, kulaklıkların işlevselliğine de önem veriyor. Özellikle pil ömrünü artırmak için kulaklığın ağırlığını göz ardı eden markaların aksine uzun pil ömrü ile hafifliği ön plana çıkaran Plantronics’in yeni kulaklıkları, ses kalitesindeki HD özelliğiyle de rakiplerinin bir adım önüne geçiyor.