24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Note 9 yeni S-Pen ile hayran bırakacak

Samsung Galaxy Note 9, 9 Ağustos tarihinde New York’ta düzenlenecek olan Unpacked etkinliği kapsamında tanıtılacak. Cihazın özellikleri büyük oranda netlik kazanırken, heyecan verici yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

16 Temmuz 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Note 9 yeni S-Pen ile hayran bırakacak
Büyük yenilikler Galaxy S10’a saklandığı için Note 9 ile Note 8 arasında büyük bir farklılık beklenmiyor. Biraz daha güçlü bir donanıma sahip olan Note 9’un öne çıkacağı noktaların başında, tamamen yenilenen S-Pen kalem gelecek.
 
 
Note serisi akıllı telefon ailesinin vazgeçilmezi olan S-Pen kalemin, Note 9 ile birlikte tamamen yenilenerek Bluetooth desteğine kavuşan S-Pen ile müzik çaları kontrol etmenin mümkün hale geldi.
 
 
Sızıntıları ile popülerlik kazanan kaynaklardan Ice Universe, Note 9’un S-Pen kaleminin şarj edildiğini iddia ediyor. Aslında, kalemin Bluetooth bağlantısına sahip olduğunun ortaya çıkmasından sonra böyle bir şey bekleniyordu.
 
 
Ancak, kalemin nasıl şarj edildiğine dair bir detay paylaşılmadı. Beklentiler, S-Pen’in yuvasına takıldığında Note 9 tarafından otomatik olarak şarj edileceği yönünde. Zira, S-Pen üzerinden herhangi bir USB bağlantısı vs. bulunmuyor.
 
(ShiftdeIete)