25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Okuma alışkanlıklarına ‘Dergilik’ yön veriyor

Dijital yayıncılıkta en çok takip edilen uygulama Dergilik, kasım ayında da rekor rakamlara imza atmayı sürdürdü. Yılın on birinci ayında Dergilik’ten 2.6 milyon dergi, 908 bin gazete okundu.

8 Aralık 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Okuma alışkanlıklarına ‘Dergilik’ yön veriyor

Yılbaşından bu yana yüzde 477 artışla okuyucu sayısını arttıran Dergilik’te, indirilen toplam dergi sayısı yaklaşık 16.6 milyona ulaştı. Okuyucuların gazete ve dergilere en hızlı ve kolay şekilde erişimini sağlayan ve sağladığı görsel zenginlikle okuma alışkanlarına yeni bir yön veren Dergilik, 2017’nin ilk 11 ayında 4 milyon kullanıcı tarafından indirildi. Yenilikçi yapısıyla dikkat çeken uygulama, dergi ve gazeteleri indirip dilediğiniz zaman internetiniz olmadan da okuyabilmeye imkan sağlıyor.

24 GAZETEYE ULAŞTI

Okuyucuların vazgeçilmez uygulaması haline gelen Dergilik, rafındaki gazete sayısını her geçen gün arttırdı, Kasım’da Hürriyet, Sabah, Daily Sabah, Milliyet, Vatan, Akşam, Güneş, Star, Türkiye, Takvim, Karar, Yeni Birlik, Yeni Şafak, Fotomaç ve İstanbul Ticaret Odası gazetesinden oluşan ulusal gazeteler listesine Fanatik ve Posta gazetelerini de ekleyerek toplam 24 gazeteye ulaştı. Türkiye’nin en büyük şehirlerine ait yerel gazeteler Erzurum Pusula Gazetesi, Samsun Haber Gazetesi, Ankara Sonsöz Gazetesi, Eskişehir Anadolu ve İzmir Yeni Asır’ı bünyesinde barından Dergilik, Kasım ayında iki önemli yerel gazeteyi daha uygulamaya dahil etti. Bursa’dan A Gazete ve Antalya’dan Yeni Alanya, Dergilik’ten erişilebilir yerel yayınlar listesine katıldı.