25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

PES Android nasıl oynanır PES 2017 artık mobilde

Sevilen futbol oyunu PES 2017 artık Android ve iOS ile oynanabiliyor. PES 2017 Android nasıl oynanır? Google Play ve App Store aracılığıyla Android ve iOS'ta oyunu ücretsiz olarak indirebilirsiniz. KONAMI'nın yeni oyununda ilginç özellikler bulunuyor. Avrupa, Güney Amerika ve Asya'daki en iyi ekiplerle birlikte yeni futbolcular keşfedilebiliyor ve transfer edilebiliyor.

22 Haziran 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
PES Android nasıl oynanır PES 2017 artık mobilde

PES 2017 mobil sürümü çıktı, futbol oyunu sevenler bayram etti. Popüler futbol oyunu PES 2017 artık iOS ve Android işletim sistemleriyle de oynanabiliyor. PES 2017 mobil sürüm nasıl oynanır? Konami, popüler PES 2017 oyununu mobile geldiğini duyurdu. PES 2017 (Pro Evolution Soccer), doğal oyuncu hareketleri, hassas geçişleri ve her maç için iyi düşünülmüş taktikleriyle geniş özellikleri ile destekleniyor ve Android ve iOS kullanıcılarına harika bir futbol tecrübesi vaat ediyor.

KONAMI'nın yeni oyununda ilginç özellikler bulunuyor. Avrupa, Güney Amerika ve Asya'daki en iyi ekiplerle birlikte yeni futbolcular keşfedilebiliyor ve transfer edilebiliyor. Böylelikle oyuncular taktiklerine göre en iyi oyuncuları transfer edebiliyor.

PES 2017 NASIL İNDİRİLİR?

PES 2017, ücretsiz olarak yayınlandı ancak reklamlar ile birlikte uygulama içi satın almalar oyunda mevcut. Ayrıca oyunu daha etkili oynayabilmek için bir internet bağlantısına ihtiyaç duyabilirsiniz. Google Play ve App Store aracılığıyla Android ve iOS'ta oyunu ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

PES 2017’DE TÜRKİYE’Yİ ASYA KATEGORİSİNE KOYDULAR

PES 2017 mobil versiyonuyla Android ve iOS platformları için yayınlandı. Oyun tutkunlarını heyecanlandıran PES 2017’de ortaya çıkan bir durum büyük tepki çekti. Oynanış açısından takdir toplayan oyunda Türkiye’nin Asya-Okyanusya ülkeleri arasında gösterilmesi tepkiyle karşılandı.

Futbol oyunlarında FIFA ve PES büyük rekabet halinde bulunuyor. FIFA’da ve tüm resmi futbol organizasyonlarında Türkiye, Avrupa’da gösterilirken PES’te Asya’da gösterilmesi, PES’in üreticisi KONAMİ firmasının hangi amaçla böyle bir hamle yaptığı bilinmiyor.