26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Resmen duyurulan OnePlus 6'nın tüm özellikleri ve fiyatı

One Plus 6 sessiz sedasız tüm dünyaya duyuruldu. İlk telefonunu 6 yıl önce sahneye çıkaran Çinli teknoloji devinin telefonları genel olarak yüksek fiyatlı amiral telefonlara performansıyla kafa tuttuğu için 'amiral telefon katili' olarak da anıldı. Peki OnePlus 6 nasıl bir telefon oldu? İşte tüm özellikleri...

17 Mayıs 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Resmen duyurulan OnePlus 6'nın tüm özellikleri ve fiyatı
OnePlus 6, Google Asistan entegrasyonuyla müziği kapatıp tekrar başlatabiliyor. Günümüz akıllı telefonlarının en büyük sorunlarından olan şarj konusuna da, bu cihazla son verilmiş diyebiliriz. USB Tip-C’yi destekleyen hızlı şarj cihazı sayesinde, 10 dakikalık şarj ile telefonunuzu 5 saate kadar kullanabileceksiniz. OnePlus 6’da kamera tarafında yapay zekanın gücünden faydalanıyor. Cihazın 16 Megapiksel çözünürlüğündeki ön kamerası portre modu için yapay zekadan faydalanıyor.
 
 
Ayrıca, şirket ön kamera ile telefonun kilidinin 0,4 saniye gibi bir sürede açılabileceğini belirtiyor. Tabi, isteyen kullanıcılar arka kısımda yer alan parmak izi okuyucuyu kullanmaya devam edebilirler. Oneplus6, OnePlusX’den bu yana ilk defa arka tarafında cam panel olan bir telefonüretti. Gorilla Glass 5’ten yapılmış olan tabaka, diğer telefonlarda olduğu gibi parmak izlerini tutmadığını iddia ediyor. 
 
 
Londra’da gerçekleşen tanıtımdan gelen diğer bilgilere göre OnePlus 6, 21 Mayıs’dan itibaren pop-up mağazalarında ve şirketin resmi ortağı olan Amazon’da satışa çıkacak.
 
 
OnePlus 6’da, 3300 mAh kapasiteli bir bataryaya yer veriyor. Kullanıcılara hızlı şarj imkanı ( 4A / 5V ) sunulurken, cihazın cam arka yüzeyine rağmen kablosuz şarj desteği bulunmuyor.
 
 
6 GB RAM / 64 GB depolama alanı sunan model 519 Euro, 8 GB RAM / 128 GB depolama alanı sunan model 569 Euro ve son olarak 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanı sunan model ise 619 Euro fiyat etiketine sahip.