24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Sony’den yeni VAIO Fit dizüstü bilgisayarlar

Sony dizüstü bilgisayarlarından daha fazla verimlik, hız ile kaliteli ses ve görüntü bekleyenlerin ihtiyaçlarına en mükemmel şekilde uyum sağlayacak VAIO Fit ve VAIO Fit E modellerini tüketicilerin beğenisine sunuyor.

24 Haziran 2013 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Sony’den yeni VAIO Fit dizüstü bilgisayarlar

Sony, mevcut dizüstü bilgisayarların sunabildiğinin çok daha fazlasını talep edenler için yaratılan yeni VAIO Fit ve VAIO Fit E modelleri ile dokunmatik ekranlı dizüstü bilgisayar yelpazesini daha da genişletiyor. 14 ve 15 inç’lik ekran ve farklı renk seçenekleri ile temin edilebilen her iki model de gücünü, kullanıcıların, kullanım sırasında dizüstü bilgisayarlarının potansiyelini en üst düzeye çıkarmasını sağlayan Sony’nin ses ve görüntü teknolojisinden alıyor.

Eve de iş toplantılarına da uygun: VAIO Fit

İçeriklerin keyfini hem evlerinin konforu içinde hem de toplantı odasında çıkarmak isteyenler için tasarlanan üst düzey VAIO Fit’te, VAIO’nun son derece net video ve resim kalitesi sağlayan eşsiz renk geliştirme teknolojisi ile desteklenen bir LCD ekran bulunuyor. Bu teknoloji ile renk gamı optimize edilerek ekranın potansiyeli maksimuma çıkarılırken, daha canlı ve net bir izleme deneyimi sağlanıyor.


Bilgisayar ekranında değil de kağıttan okuyormuş hissi

Ayrıca, üç farklı ekran renk modu kullanıcıların artık metni okumadıkları zamanlarda bile içerikleri kendi tercihleri doğrultusunda görüntüleyebilmesi anlamına geliyor. Renk geliştirme teknolojisi ile ekranın parlaklığı ve “sıcaklığı” ayarlanarak gerçek kağıttan okunuyormuş hissi yaratılıyor. Görüntüleri daha da gerçekçi şekilde üretmek isteyen meraklılar için ise 15 inçlik modelin sahip olduğu Full HD ekran ile görseller daha da keskin ve belirgin hale getiriliyor.


Hem performanslı hem hesaplı olsun diyenlere

VAIO Fit dizüstü bilgisayarın bir diğer eşsiz yeni özelliğini ise hibrit sabit sürücüsü. Bu sürücü, bilgisayara standart sabit sürücülere kıyasla üç kat daha süratli erişim ve yüksek hız kazandırıyor. VAIO Fit’i dizüstü bilgisayarlarından performans beklerken fiyat konusunda da duyarlı olanlar açısından mükemmel bir seçenek haline getiriyor. VAIO Fit dizüstü bilgisayar, 750GB’lik depolama kapasitesi ve entegre flaş ön belleği ile ek performans isteyenlerin beklediği kusursuz hacim ve yüksek hız karışımını sunuyor.


Kaliteli eğlence ve muhteşem ses deneyimi arayanlara: VAIO Fit E

Billur gibi tiz sesler ve derinden titreyen baslar isteyenler VAIO Fit E ile birlikte gelen ses teknolojisinin değerini takdir edecek. Özellikle ev kullanıcılarına kaliteli eğlence sunmak üzere tasarlanan VAIO Fit E, ruhunuzu titreten netlik ve derin baslardan taviz vermeyen uygun fiyatlı bir dizüstü bilgisayar olarak kusursuz zenginlikte bir ses deneyimi sunuyor.
ClearAudio+ teknolojisi, erişilmez bir ses kalitesi sunmak için Sony’e ait çeşitli sinyal işleme teknolojilerini içinde barındırırken, farklı ses ve ekolayzır ayarları da tek bir tuşa dokunarak aktive edilebiliyor.



NFC teknolojisi ile tek dokunuşta müzik paylaşımı mümkün

Müziği paylaşmak, hiç Tek Dokunuşta Dinleme ile olduğu kadar kolay olmamıştı. Kullanıcılar, yakın alan iletişim (NFC) teknolojisinden yararlanarak Bluetooth özelliğine sahip SRS-BTV5 gibi hoparlörlerini ve SRS-BTX300 gibi ev ses cihazlarını kolaylıkla eşleştirip bağlayarak tüm odayı kablosuz olarak ses ile kuşatabiliyorlar. Kendini müziğe kaptırıp dans etmek isteyen ancak kablolara takılmaktan da nefret edenlerin kablosuz bir ortamda rahatça hareket etmesi için ihtiyaç duyduğu her şeyi Bluetooth kulaklıklar sağlıyor.