24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Steve Wozniak'a göre geleceği Apple yerine Tesla şekillendirecek

Apple'ın kurucularından Steve Wozniak'ın açıklamalarına göre önümüzdeki dönemde sektörü değiştirecek hamleler Apple'dan değil, Tesla şirketinden gelecek.

29 Mayıs 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Steve Wozniak'a göre geleceği Apple yerine Tesla şekillendirecek
Apple'ın eş kurucusu Steve Wozniak'ın dönem dönem yaptığı ilginç ve iddialı yorumlara artık alıştık. Kendisi geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye gelmekten vazgeçmişti. Bu kararın arkasında ise Wikipedia'nın kurucusu Jimmy Wales'ın konuşmasının iptal edilmesinin yattığı konuşuluyordu.
 
Tesla yeni öncü olacak
Wozniak bu kez Elon Musk ve Tesla şirketine olan hayranlığını gözler önüne seren bir açıklama yaptı. Tesla Model S araçların başarısı hakkında konuşurken, "İşe yarar bir alet oldu çünkü Musk onu önce kendisi için tasarladı. Eğer ne istediğinizi ciddi şekilde biliyorsanız ve isteğinizi mantıklı bir çerçeveye oturtabiliyorsanız, daha da önemlisi o istediğinizi gerçekten içinizden gelerek tasarlıyorsanız, işte o zaman en iyi ürünler ortaya çıkıyor." diyerek konuya ilginç bir bakış açısıyla yaklaştı.
 
Dünya'yı değiştiren şirketler hakkında da yorum yapan Wozniak'a göre Tesla, Google, Facebook, Apple ve Microsoft gerçek anlamda Teknoloji sektörüne ve hatta Dünya'nın gidişatına yön vermeyi başaran şirketler.