19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Türk Telekom’dan ailelere yeni eğitim dönemine özel kampanya

Türk Telekom, yeni eğitim-öğretim dönemine başlayan öğrenciler ve ailelerine özel ‘Okula Dönüşünüz Muhteşem Olacak’ adlı bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, avantajlı evde internet ve eğitim paketleri, akıllı cihaz fırsatları, kırtasiye ve giyim markalarında indirimler var.

YELDA ŞUMNULU29 Eylül 2016 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Türk Telekom’dan ailelere yeni eğitim dönemine özel kampanya

Türk Telekom, yeni eğitim-öğretim yılına başlayan öğrencilere ve ailelere özel avantajlar sunan bir kampanya başlattı. Türk Telekom, ‘Okula Dönüşünüz Muhteşem Olacak’ adlı kampanya kapsamında akıllı cihazlarda, evde internet ve eğitim paketlerinde avantajların yanı sıra kırtasiye ve giyim markalarında indirimler sunarak öğrenciler ve ailelerinin yanında olmaya devam edecek. Türk Telekom, ‘Okula Dönüşünüz Muhteşem Olacak’ kampanyası kapsamında, yeni müşterisi olacak ailelere beş farklı ücretsiz eğitim paketi seçeneğinden birini seçme imkanı ve 100 GB fiber limitsiz interneti her şey dahil 69.90 TL’ye sunacak.

100GB İNTERNET 63.90 TL

Kampanyada hali hazırda Türk Telekom müşterisi olanlara özel Ultra 100 GB internet ve eğitim paketi ayda 63.90 TL’ye sunulacak. Kampanya kapsamında, ayrıca Samsung Tab 3Lite ayda 15 TL, Reeder A8i ayda 17 TL, Casper Nirvana 3050 59 TL ve Canon E464 Printer 10 TL taksitlerle satın alınabilecek. Anne-babalar, Türk Telekom’un “Okula Dönüşünüz Muhteşem Olacak” kampanyasıyla eğitim dönemi öncesi kırtasiye ve giyim alışverişlerinde de avantajlara sahip olacak. Aileler, kampanya kapsamında Avansas, Defacto ve Toyzz Shop’un online mağazalarında indirim elde edecek.  

AVANTAJLI FİYATLARLA İNTERNET VE CİHAZLAR

Türk Telekom Bireysel Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun “Türk Telekom olarak müşterilerimizin farklılaşan talep ve ihtiyaçlarına yönelik kampanyalar sunmaya önem veriyoruz. Bu yaklaşımdan hareketle, eğitim-öğretim yılının başladığı dönemde anne-babaların ve çocukların artan iletişim ve alışveriş ihtiyaçlarını dikkate alarak bir kampanya hazırladık. Böylelikle çocukların okula dönüş heyecanı yaşadıkları, anne babaların da masraflarının arttığı bu dönemde yanlarında olmak istedik. Anne-babaları, avantajlı internet ve cihaz fırsatları ile indirim imkanlarından faydalanmak üzere Türkiye’nin dört bir yanındaki binlerce Türk Telekom mağazasına davet ediyoruz” dedi.