25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Twitter'a sonra oku özelliği geliyor

Geçtiğimiz dönemlerde 140 karakterden 280 karaktere geçiş yapan Twitter şimdi de kullanıcıların bir hayli seveceği düşünülen, yer imi özelliği test ediyor. Bu özellik sayesinde atılan Tweet‘lerin sonradan okunmasını amaçlıyor.

25 Kasım 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Twitter'a sonra oku özelliği geliyor
Twitter platformunda beğendiğiniz bir gönderiyi saklamanın şimdilik tek yolu beğenmek ve sonrasında beğeni listesinden bulmak. Ne var ki beğenilerinizi herkes gördüğü ve karşı tarafa da bildirim gittiği için çok işe yarar bir yöntem değil. Twitter bu problemi gidermek üzere.
 
Kaydet ve sonra oku
Firmanın ürün şefi Keith Coleman, geçtiğimiz ay yaptığı bir açıklamada kullanıcıların sonra okumak için kaydetme özelliğini çok istediklerini ve bunu değerlendirmeye aldıklarını dile getirmişti.
 
Twitter ürün tasarımcılarından birisinin hafta içi paylaştığı görsel, Sık Kullanılanlar olarak bir gönderi kayıt özelliğinin deneme aşamasında olduğunu gösteriyor. Kullanıcılar gönderinin köşesine tıkladıktan sonra gelen pencereden Sık Kullanılanlar’a ekleme seçeneğini görüyor.
 
Sık Kullanılanlar sekmesi gizli olduğu için sadece kullanıcı tarafından görülebiliyor. Başka kimse tarafından görülemiyor. Ayrıca gönderinin sahibine de herhangi bir uyarı gitmiyor. Sık Kullanılanlar özelliğinin ne zaman kullanıma sunulacağı açıklanmadı.