19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Anı Tur Acenteleri Didim’de Buluştu!

Turizm sektöründe 31 yılı başarıyla geride bırakan Anı Tur, 2016 yılı değerlendirme ve motivasyon toplantısını gerçekleştirdi.

8 Aralık 2016 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Anı Tur Acenteleri Didim’de Buluştu!

Tüm Anı Tur çalışanlarının ve yurt genelindeki acentelerin bir araya geldiği toplantı, Aurum Moon Beach Resort’te yapıldı. Kısa bir tatil için de olanak sağlayan toplantıda 2016 yılı kritize edildi ve 2017 için yeni hedefler belirlendi.

2 – 4 Aralık’ta Aurum Moon Beach Resort’teki toplantıya Anı Tur Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal ve Anı Tur Yönetim Kurulu Üyesi Hilal Çilsal Tepe de katıldı. Açılış konuşmasını yapan Çilsal, 2016 yılında yaşanan talihsizliklerin turizme etkisine ve bu konuda alınan önlemlere değinirken 2017 yılı için belirlenen hedeflerden de söz etti.

“Bu başarı hepimizin!”

Veli Çilsal, öncelikle her yıl olduğu gibi 2016 yılında da tüm departmanlarla birlikte oldukça başarılı bir yıl geçirdiklerini söyledi. Son aylarda yaşanan olumsuz durumlardan etkilenseler de 2016 hedeflerini hayata geçirdiklerini dile getiren Çilsal; “Şunu söylemeliyim ki, bu başarı hepimizin. 2017 yılı için en büyük hedefimizi, bizimle birlikte yola devam eden siz değerli acentelerimizden ve çalışanlarımızdan aldığımız güçle %100 büyüme olarak belirledik Emin adımlarla bu hedefimizi gerçekleştireceğiz. Öncelikli amacımız Türkiye’deki her kesime tatil yaptırmak. ” dedi. 

Çilsal; toplantı boyunca iç turizmde ve müşteri memnuniyeti alanlarında yapılan çalışmaların, Akdeniz ve Ege bölgelerinde hayata geçirdikleri önemli kontratların aynı kararlılıkla devam edeceğinin altını çizdi. TL bazında yapılan anlaşmaların Türk seyahat sektörüne ve ülke ekonomisine büyük avantajlar yarattığını belirten Çilsal, yapmış oldukları bu çalışmaların erken rezervasyonun ilk 15 gününde etkisini göstermiş olduğunu belirtti.

Anı Tur olarak her yıl olduğu gibi 2017 yılında da en iyi ve en uygun fiyat garantisini sunacaklarını dile getiren Çilsal, 2017 yılına hazır olduklarının altını çizdi.  

Veli Çilsal’ın konuşmasının sona ermesiyle birlikte; Kültür, Yurt Dışı, Transport, Bilet, Bölge Hizmetleri müdürleri de sunumlar yaparak 2017 planlamalarından ve hedeflerinden bahsettiler. Son gün yapılan gala ile hem Anı Tur çalışanları hem de acenteler, değerlendirme toplantısını eğlenceli bir şekilde sonlandırdı.