26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Bayram tatilinin keyfini Güral Premier’de çıkartın

'Güral PremierHotels&Resorts',Kurban Bayramı’ndatüm misafirlerine indirimlifiyatlarla konforlu bir tatil sunuyor. Buna göre 'Güral Premier Hotel Belek’te yüzde 28, 'Güral Premier Hotel Tekirova’da ise yüzde 22’ye varan indirimlerletatil yapmak mümkün.

29 Ağustos 2016 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Bayram tatilinin keyfini Güral Premier’de çıkartın

Aile oteli konseptinin örnek tesislerinden olan 'Güral PremierHotels& Resorts', Kurban Bayramı’na özel indirimlerle unutulmaz bir tatil vaat ediyor. Uygun fiyatlarla, aileniz, sevdikleriniz ve sizin için konforlu hizmet veren Güral PremierHotels& Resorts; ‘Güral Premier Belek’te yüzde 28, ‘Güral Premier Hotel Tekirova’da yüzde 22’ye varan indirimler sunuyor.

Güleryüz ve müşteri odaklı hizmet anlayışını benimseyen, aile oteli konseptinin Akdeniz’deki adresi 'Güral PremierHotels& Resorts' üstün lezzet anlayışıyla damak tadınıza da hitap ediyor.

Yazın son günlerinin tadını çıkarmak için yeşille mavinin eşsiz uyumunun yakalandığı Güral PremierHotels&Resorts’ta,"World LuxuryAwards" tarafından dünyanın en iyisi seçilen ödüllü QuuSpa ile de sağlık ve güzelliğinize de yatırım yapabilirsiniz.

Türk ve dünya mutfağının eşsiz lezzetleri, üstün servis kalitesi ve muhteşem mimarisiyle, 2 ve 3 katlı, ağaç boyunu geçmeyen binalardan oluşan yapısıyla huzur veren, Akdeniz’in en gözde tesislerinden olan ‘Güral PremierHotels& Resorts’ misafirleri için tüm detayları düşünüyor ve sunuyor.

Çocuklu aileler için her ayrıntı düşünülüyor

Güral PremierHotels&Resorts, Kurban Bayramı’nı ailesiyle birlikte güvenli ve konforlu geçirmek isteyen misafirleri için de her ayrıntıyı özenle ve titizlikle düşünüyor. Otelde her yaş grubundan çocukların, ayrı oyun odalarında sabah 09.00’dan akşam 23.00’e kadar profesyonel eğitmenler gözetiminde keyifle zaman geçirebilecekleri ‘Happyland’ alanı da bulunuyor.

Çocukların sosyalleşmesi, eğlenceli zaman geçirmesi için mini kulüpler ve 22 bin metrekareye yayılmış aqua park alanlarının da bulunduğu tesiste, aileler tatillerine ara vermeden çocuklarını izleyerek zaman geçirirken, çocuklar da aktivitelerin ve festivallerin tadını çıkarıyor olacak.

Tesis, çocuklu aileler için birlikte rahat ve konforlu zaman geçirme olanağı sunan özel havuz alanlarına sahip ‘PoolRoom’largözlerdenuzak kalmayı tercih eden misafirler  için denize sıfır veranda ve teras alanları bulunan, banyo ve mini mutfaklı VIP pavilyonları gibi sayısız konaklama imkanı sunuyor.