18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

23 Ocak Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor dokunulmazlık oyunları için nefesler tutuldu. 23 Ocak Survivor bireysel dokunulmazlık kim kazandı? Survivor’un ikinci dokunulmazlık oyununda kaybeden takımdan iki kişi daha elenme potasına girecek. Peki, bu isimler kim oldu? Survivor’da kıyasıya bir mücadele yaşanıyor. Gönüllüler dün dokunulmazlık oyununu kaybedince Erdi ve Fulya eleme potasına girmişti.

24 Ocak 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
23 Ocak Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor bireysel dokunulmazlık kim kazandı? TV 8 ekranlarının popüler yarışma programı Survivor 23 Ocak dokunulmazlık oyunları nefes kesti. Ünlüler ve gönüllüler takımları arasında yaşanan dokunulmazlık oyunu kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Aynı zamanda bireysel dokunulmazlık için de kıyasıya bir mücadele yaşandı. 23 Ocak Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı? Dün gece oynanan dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazanmış ve Gönüllüler’den iki kişinin ismi elenme adayı olarak belirlenmişti. Bu isimler Erdi ve Fulya olmuştu.

23 Ocak Survivor dokunulmazlık oyununda oyunu kaybeden takımdan iki kişi daha elenme adayı olarak gösterilecek.

SURVIVOR SON DAKİKA HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN...
 

Survivor 2017’nin ilk eleme bölümü için geri sayım başladı. 22 Ocak bölümünde İlk dokunulmazlık oyununda mağlup olan Gönüllüler, ikinci dokunulmazlık oyununu da kaybederek oldukça zor bir dönemece girdi. İkinci defa ada konseyine gitmek zorunda kalan Gönüllüler, konsey öncesinde kendi aralarında bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. İkinci dokunulmazlığı alan isim Ogeday oldu. 3. isim yine toplu oylama sonucunda ortaya çıkarken; 4. ismi Ogeday belirledi. Çoğunluk oyuyla elemeye kalan 3. isim Berna oldu. İkinci dokunulmazlığın sahibi Ogeday ise Eser West ismini verdi. Böylece Erdi, Fulya, Berna ve Eser West eleme potasına kaldı. Survivor'ın ilk elemesi bu akşam yapılacak, bu dört isimden biri ıssız ada defterini erkenden kapatmış olacak.

 

 

SURVİVOR’DA DÜN GECE

Survivor’un dün geceki eleme oyununda büyük heyecan yaşanmıştı. Dokunulmazlık sembolünü Ünlüler takımı kazanmıştı. Bireysel dokunulmazlığı ise Volkan almıştı. Volkan eleme adayı olarak Fulya’yı göstermişti. Konsey toplantısında ise Erdi’nin ismi çıkmıştı. Bu sonuçlara göre Erdi ve Fulya eleme adayı olmuştu.

SURVIVOR 2017 ÜNLÜLER KADROSU

Erkekler: İlhan Mansız, Serhat Akın, Şakşuka Tarık Mengüç, Çılgın Sedat, Furkan Kızılay ve boksör Adem Kılıçcı
Kadınlar: Milli dalgıç Şahika Ercümen, DJ Berna Öztürk, atlet Sema Apak, milli atlet Pınar Saka, dizi oyuncusu Seda Demir, kickboksçu Sabriye Şengül.
 

SURVIVOR 2017 KADROSU İÇİN TIKLAYIN...

 
SURVIVOR 2017 GÖNÜLLÜLER KADROSU
Acun Ilıcalı ve ekibi, yarışmaya katılacak ‘Gönüllüler’i 300 binin üzerindeki başvuru arasından seçti. Göz6 adlı yarışma programından 2 kişinin katıldığı ‘Gönüllüler’in kadrosu ise şöyle: Eser West, Ogeday Girişken, Burçak Tuncer, Volkan Çetinkaya, Yiğit İzik, Gökhan Gözükan, Elif Şadoğlu, Fulya Şahin, Denisa (Deniz Gültekin), Tuğçe Melis Demir. Göz6 evinden Berna Keklikler ve Erdi Ünver.