23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Mide ameliyatıyla 5 ayda 55 kilo zayıfladı

Adana'da bir şirkette muhasebecilik yapan 31 yaşındaki Cem Güleryüz, 145 kiloya ulaşınca, tüp mide ameliyatı oldu. Güleryüz, 5 ayda 55 kilo verdi.

DHA29 Mayıs 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Mide ameliyatıyla 5 ayda 55 kilo zayıfladı
Özel bir hastanede geçen yıl aralık ayında Genel Cerrahi Uzmanı Opr.Dr. Erdal Cücük tarafından ameliyat edilen Cem Güleryüz'ün midesinin yüzde 80'i alındı. Ameliyat sonrası az yemek yiyerek doyabilen Cem Güleryüz, 5 ayda 145 kilodan 90 kiloya düştü. Zayıflayınca sağlık sorunlarından kurtulan, nefes alması, uykusu ve yürümesi normale dönen Güleryüz'ün dış görüntüsü de baştan aşağı değişti.  Cem Güleryüz, görüntüsündeki değişim nedeni ile ilginç olaylar yaşadığını belirterek, "Uzun süredir çalıştığım ve defalarca oturup çay içtiğim bir müşterim kilo verdikten sonra tahsilat için yanına gittiğimde beni tanımadı. 'Abi ben Cem, tahsilat için geldim' dediğimde inanmadı. Kimlik sordu. Kimliğimi gösterdim, ona da inanmadı. Sonra iki kez patronumu aradı. Patronumun teyit etmesine rağmen, bana ödeme yaparken tereddüt yaşadı" dedi.
 
Artık kendisini bambaşka biri gibi hissettiğini söyleyen Güleryüz, kilo vermek için ameliyat olmaya, evlenememe sorunu yaşayınca karar verdiğini dile getirdi. Güleryüz, "Ne zaman bir kızı beğenip evlenmek istesem, ailemle evlerine gittiğimizde kapıdan girer girmez vücudumu inceliyorlardı. Mimiklerinden, beni beğenmedikleri anlaşılıyordu. En az 10 kez bunu yaşadım. Bir kız 'Şişman olduğun için seninle evlenmem' dedi. Diğerleri farklı şeyleri bahane etti ama ben asıl nedenin kilolarım olduğunu biliyorum" diye konuştu.