19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Ankara 15 Ocak'ta hava kar yağışlıydı

Ankara'nın Ayaş ilçesinde 15 Ocak tarihinde sabah saatlerinde başlayan kar yağışı ilçenin yüksek kesimlerinde etkili olmaya başladı.

14 Ocak 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Ankara 15 Ocak'ta hava kar yağışlıydı

15 OCAK ANKARA HAVA DURUMU

Ankara'nın Ayaş ilçesinde sabah saatlerinde başlayan kar yağışı ilçenin yüksek kesimlerinde etkili olmaya başladı. Dikmen semtinde de öğle saatlerinde karla karışık yağmur yağışı başladı. Karayolları ekipleri, kar küreme araçlarıyla ilçenin en yüksek mevkilerinde kar küreme ve yol tuzlama çalışması başlatırken tedbirsiz yola çıkan bazı araçların yolda kaldığı gözlendi. Ankara´nın Dikmen semtinde de öğle saatlerinde karla karışık yağmur yağışı başladı. Kar yağışı ile öğrenciler yarın Ankara'da okullar tatil mi sorusunu sormaya başladı.

 

 

Ankara'da dahil olmak üzere Meteorolojinin 15 Ocak pazartesi günü için uyardığı iller listesi şöyle : İstanbul, Kocaeli, Düzce, Zonguldak, Bartın, Bolu, Karabük, Çankırı, Kastamonu, Çorum, Amasya, Tokat, Sinop, Yozgat, Nevşehir, Aksaray, Niğde, Kayseri, Kırşehir, Sivas, Erzincan, Tunceli, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Bingöl, Muş, Bitlis, Hakkari, Van, Ağrı, Iğdır, Kars, Ardahan ve Artvin.