25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Bir fotoğrafla umut oldular!

Toplumu çocuk kanserleri hakkında bilinçlendirmek amacıyla sanat dünyasının 8 ünlü ismi, Mehmet Turgut’un objektifine poz verdi.

24 Şubat 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Bir fotoğrafla umut oldular!

KANSERLİ Çocuklara Umut Vakfı’nın (KAÇUV), toplumun çocuk kanserleri hakkında bilinçlenmesini sağlamak ve hastalıkta erken teşhisin önemine dair farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlediği “Nerede Yaşam Varsa, Orada Umut Vardır” isimli fotoğraf sergisi, önceki akşam açıldı. Şişli’deki Biz Cevahir Otel’de 15 Şubat Çocukluk Çağı Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında organize edilen sergide fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut’un çektiği fotoğraflar yer alıyor. Serginin açılışına Turgut’un fotoğraflarını çektiği, Altan Gördüm, Irmak Ünal, Aslı Türkmen, Zeynep Köse gibi ünlü isimler de katıldı. 

HAYALLERİ YANSITTIK

Çoçuk kanserine karşı farkındalık oluşturmak için bu projede yer aldığını belirten Mehmet Turgut “Sekiz sanatçıyla, sanatçıların çocukluk hayallerini fotoğraflara yansıtalım dedik. Hepsi çocukluk hayallerini anlattı, ben de fotoğraflarını çektim. Bunun yanı sıra bir de belgesel çektik. Bu sergide hem fotoğraflarla hem de belgeselle bu farkındalığı arttırmak için paylaştık. İnşallah amacına ulaşır” diye konuştu. Sergi 24 Mart’a kadar Şişli Belediyesi Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi’nde ziyaret edilebilecek.