20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

En güzel cuma mesajları ve resimli cuma sözleri

Bugün 13 Ekim 2017 Cuma günü. En güzel cuma mesajları ve sözlerini arayan vatandaşlar için tüm ayrıntıları bu haberimizde derledik.

13 Ekim 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
En güzel cuma mesajları ve resimli cuma sözleri

Mübarek günlerden birisi olan Cuma gününün hayırla yad edilmesi için birçok kişi sevdiklerine Cuma mesajları gönderecek. 13 Ekim 2017 Cuma namazı vakitleri ve resimli Cuma mesajları sayfamızda bulunuyor. Cuma mesajlarını; whatsapp, SMS veya Facebook’tan paylaşabilir, sosyal medyadan iyi dileklerden bulunabilirsiniz. Şuurlu bir şekilde cuma namazını kılan; bugünü, İslâmî literatürde belirtilen bilgilere göre değerlendiren kişi, bir hafta boyunca bunun feyz ve bereketinin tesirinde yaşar. 13 Ekim Cuma mesajları göndermek isteyenler aynı zamanda Cuma namazı vakitlerini merak ediyor. İllere göre Cuma namazı vakitlerini sayfamızda bulunan linkten öğrenebilirsiniz. Cuma mesajlarını; whatsapp, SMS veya Facebook’tan paylaşabilir, sosyal medyadan iyi dileklerden bulunabilirsiniz. Resimli Cuma mesajları da daha dikkat çekici olduğu için birçok kişi tarafından kullanılıyor ve sorgulanıyor. Peygamber Efendimiz, “Cuma günü bana çokça salat ü selam getirin Çünkü bu gün, meleklerin kendisini müşahede ettiği, hazır bulunduğu meşhûd bir gündür” , “Melekler, cuma günü camilerin kapılarında hazır bulunurlar ve (girenlerin) adlarını yazarlar İmam minbere çıkınca, bu sahifeler dürülür-kapatılır” hadisi şeriflerini buyurmuştur. Allah katında haftalık günlerin en şereflisi ve en kıymetlisidir.

 

İL İL CUMA NAMAZI VAKİTLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

 

CUMA MESAJLARI

Lailahe illallahtır özüm, Muhammed Mustafadır sözüm, ihlas-ı şerif ile yıkadım yüzüm Ayetel kürsi için sen kabul eyle sözüm

Güneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu sizle olsun. Hayırlı cumalar dilerim

Cuma gibi günümüz var. Islam gibi dinimiz var. Muhammed gibi sahimiz var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.